Kalas AERO – pro ty, co chtějí být nejrychlejší

Další překvapení od české značky Kalas sportwear modelová řada AERO Z1. Podívejte se, jak se povedla!

Spolupráce s britským národním týmem přinesla tuto exkluzivní kolekci, kterou lze charakterizovat takto: maximálně přiléhavý střih, aby jezdec měl pocit druhé kůže, nabídnout atraktivní design, který vyzdvihne vysokou kvalitu zvoleného materiálu i závodní geny.

Pro dresy kolekce AERO Z1 byla zvolená velice lehká a prodyšná látka Razor, vyvinuta především pro závodní oblečení. Střih je velmi přiléhavý, aby se minimalizoval odpor vzduchu při jízdě.

Opět se tu kombinují panely s různou strukturou, na bocích jsou síťované panely, které mají zvýšit prodyšnost i zlepšit odvod potu. Pečlivě vybrané látky jsou zkombinované tak, aby bylo zajištěn vyvážený poměr pohodlí a funkčních vlastností zaměřených na výkon.

Dresy mají oproti standardním prodloužené rukávy, které mají „neviditelné“ elastické zakončení. Opět se tak dosáhne toho, aby látka přilnula k paži a snížil se tak odporu vzduchu.

V Kalas sportwear si dali záležet i na prošití, dresy mají tzv. aktivní švy, které jsou pružné a tak umožní využití maximálně pružnosti použitého materiálu.

Dres má celorozepínací překrytý zip, který je kostěný a lze jej snadno rozepínat a zapínat jednou rukou.

Spodní okraj dresu je zakončený elastickou gumou v kombinaci se silikonovým pruhem na zádech zabraňující nechtěnému vyhrnování a drží tím dres na svém místě. Dres AERO Z1 má na zadním díle trojdílnou kapsu v pyramidovém tvaru, který se používá pro snadnější přístup.

Kolekce AERO Z1 ocení každý, kdo vyhledává dokonale padnoucí a propracovaný závodní střih, ať už při dlouhých vyjížďkách, tak i při náročném intenzivním nasazení.

Dresy AERO Z1 jsou v dámské verzi ve třech barevných variantách.

Informace o velikostech, cenách i odkaz na e-shop najdete na stránkách výrobce Kalas Sportwear.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková