Specialized představil speciální kolekci „Speed of Light“

„Nic ve vesmíru se nepohybuje rychleji než světlo, ale před a po je neustálá tma“. Originální, stejně jako všechny kolekce Specialized z limitovaných edicí, je i Speed of Light, která překvapuje svým estetickým vzhledem i exkluzivitou

Olympijské hry, coby největší sportovní událost, kterou sleduje celý svět, jsou i velkou příležitostí pro výrobce představit něco nového, zajímavého, ať už z pohledu nápadu vlastní prezentace nebo designu.

Z tohoto pohledu opět nezklamal americký Specialized, který dva dny před zahájením OH představil svou speciální kolekci, inspirovanou právě tímto celosvětovým sportovním svátkem a výkony, které zde sportovci podávají.

Kolekce se jmenuje „Speed of Light“ kombinuje tři elementy – Temnotu, Světlo a Rychlost. Veličiny propojené tak, že jedna bez druhé nemohou existovat, daly vzniknout unikátnímu designu. Specialized opět nezklamal.

Barvy totiž reagují na světelné podmínky jako chameleon. Jinak ve dne, jinak při soumraku, jinak ve tmě. To se rozsvítí fluorescentní loga. A co teprve když se do nich opřou sluneční paprsky, to přichází opravdová nádhera.

V speciální olympijské kolekci a unikátním designu najdete tyto exkluzivní modely: silniční Tarmac SL7, bike S-Works Epic, obojí v té nejvyšší výbavě. Trojici vybraných kol doplňuje časovkářský speciál Shiv TT Disc Module, resp. rámový setup.

K tomu nemohou chybět ani další doplňky, které tým designérů zpracoval tak, abyste zazářili nejen za nejjasnějšího dne, ale i v naprosté tmě.

Jak se vám líbí silniční tretry S-Works 7 Road nebo bikové S-Works Recon MTB?  Do kompletu tu je také přilba S-Works Evade a v novém designu i cyklistický komplet.

Informace o vybraných produktech, dostupnosti i cenách najdete na stránkách Specialized.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková