Titul ve štafetách vybojoval tým EXPRES CZ TUFO Kolín

Druhý den domácího šampionátu bojovaly o tituly štafety v žákovské a elitní kategorii

Druhý den národního šampionátu bikerů v Harrachově se bojovalo o další sady medailí, po včerejší premiéře Short tracku byly na řadě štafety a to v kategorii žáků a v elitě.

Na start elitní kategorie se postavilo devět týmů, v žácích bylo pole startujících výrazně větší, o titul a medaile bojovalo celkem 21 štafet.

Z vítězství v elitě se radovala čtveřice týmu Expres CZ Tufo Kolín ve složení: Karolína Bedrníková, Tereza Tvarůžková a Jakub Kučera a hostující člen z celku Adastra Cycling Filip Jech. Na druhém místě, s víc jak minutovým odstupem skončil tým Dukly Praha/CP Team, bronz vybojovala štafeta MS Academy/ Multicraft MTB.

Obhájci dvou minulých titulů ze štafet tým Rouvy Specialized se na start vůbec nepostavil, a to zejména z důvodu nabitého program, který závodníky čeká.

Mezi žáky titul obhájil tým Adastra posílený o sestry Gottwaldovy z celku CP Team. Stříbro putuje do kombinované štafety Brilon Racing Team/AŠ Mladá Boleslav, třetí skončilo další uskupení Adastry, posílené o člena Cykloklubu Jičín.

Kompletní výsledky ZDE

Foto: Jan Němec, mtbs.cz

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková