11.12. DNK Adventní kalendář

Dnes soutěžíme o užitečné dílko jedné akční bikerky…

SOUTĚŽ UKONČENA! A vítězem se stává Franišek Hofírek 🙂 Tomu gratulujeme a všem děkujeme za odpovědi!

Jméno Katariny Thotové je většině pravověrných bikerů známé. Na horském kole začala závodit v 15 letech, krátce poté se dostala do sjezdového týmu a svůj talent dokázala proměnit ve dva tituly mistryně republiky. Časem k tomu přidala další disciplíny: fourcross, bikros a v posledních pár letech enduro. I tady se ji povedlo několik hodně zajímavých výsledků, mezi ty nejcennější například 6. místo na SP ve fourcrossu.

Katarina je akční i v době, kdy si užívá roli maminka tří malých dětí. Kromě jiného během mateřské dovolené zvládla napsat knihu Bikeinstruktor, která se věnuje technice jízdy na horském kole.

Knížka jednoduchým a názorným způsobem představuje krok za krokem techniku, pokud chcete na kole víc než jen polykat kilometry. Je to manuál pro každého bez rozdílu věku a zkušeností.

Knihu doplňuje velké množství detailních ilustrací, často rozkreslených po jednotlivých sekvencích. Díky formátu 17 cm x 17 cm se kniha vejde do batohu i dámské kabelky.

„Naučíte se základní dovednosti od rovnováhy, přes projíždění začátek, až po skákání. Kromě toho je zde také kapitola Výroba překážek, První pomoc, Základní péče o kolo a Seznam míst, kde se dá v České republice zajezdit,“ přibližuje Katarina zajímavý obsah knížky, která se do prodeje dostala teprve před pár týdny.

Vy můžete získat v naší soutěži dokonce podepsaný výtisk! Stačí trochu štěstí a samozřejmě správná odpověď v našem DNK Adventním kalendáři.

Soutěžní otázka zní:

Kromě vydání knihy je Katarína stále v akci – a jak jinak, než s kolem.

Jakým aktivitám v sportovní oblasti se ještě Katarína věnuje?

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne.

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou a také na Facebooku Dámy na kole.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková