12.12. DNK Adventní kalendář

A jsme v půlce! To si zaslouží oslavit….!

SOUTĚŽ UKONČENA! A vítězem se stává Zdena Báčová 🙂 Té gratulujeme a všem děkujeme za odpovědi!

My ženy, proč si to nepřiznat, jsme od přírody bytosti parádivé. To touha být sladěná, cítit se šik platí i pro náš cyklistický outfit. Tyhle parametry může naplnit i jedna zajímavá přilba. Splňuje všechny potřebné parametry, je bezpečná, kvalitní, lehká a má hodně zajímavý design.

O které značce a modelu je řeč? Tuhle krásku už jsme vám jednou na našich stránkách představily. Dovozcem i partnerem dnešní soutěže je společnost Schindler, která má výhradní zastoupení. A my soutěžíme o helmu HJC Furion 2.0.

Helma HJC Furion 2.0 navazuje na staršího předchůdce 1.0, kdy se liší novým systémem větracích otvorů.  Výrobce helmu představuje jako poloaero přilbu, což znamená, že má oproti klasickým přilbám skutečně areodynamickou výhodu, ale není to na úkor výrazného snížení ventilace.

Skvělého parametru dosáhl HJC Furion 2.0 z pohledu hmotnosti, velikost S váží pouhých 190 gramů! Jedná se o dobře vypadající helmu, která kombinuje excelentní aerodynamiku a efektivní odvětrávání.

Cena za helmu HJC Furion 2.0 je odpovídající kvalitě, stojí 4 499 Kč. Vy ji můžete při troše štěstí a samozřejmě správné odpovědi mít! Otázka nebude pro každého snadná, ale za trochu pátrání tenhle dárek určitě stojí.

Naše soutěžní otázka zní:

Jak dlouho se korejská značka HJC věnuje ochraně hlavy?

(nápovědu najdete v našem článku o helmě HJC Furion 2.0)

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne.

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou a také na Facebooku Dámy na kole.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková