4.12. DNK Adventní kalendář

Ani o víkendu nelenošíme…

SOUTĚŽ UKONČENA! A vítězem se stává Tomáš Samek 🙂 Tomu gratulujeme a všem děkujeme za odpovědi!

Multiklíč – je to váš kámoš nebo si ho s sebou berete jen jako nutnost, kterou v případě problému strčíte do ruky spolujezdci nebo kolemjdoucímu?

Ať už to máte tak či tak, soutěžit dnes s námi se vyplatí. Protože: buď obohatíme vaši výbavu, nebo máte šanci vyhrát pěkný dárek pro někoho vám blízkého.

Náš multiklíč M13 nese logo americké značky Crankbrothers. Ta, vedle sedlovek, pumpiček, pedálů, nyní i bot, nabízí pestré spektrum multiklíčů. Své produkty rozděluje do několika kategorií, od minimalistických a odlehčených, až po pevnou odolnou M řadu, která zahrnuje víceúčelové nástroje a má boční úchyty pro bezpečné držení i v rukavicích. 

M 13 má v pevné dvoubarevně eloxované ohrádce na dvou čepech opravdu 13 různých nářadí a k tomu v plastové schránce sada knotů pro opravu bezdušového pláště a místo pro uložení spojky řetězu. Na jedné straně imbusové klíče 6,5,4,3,2,5 a 2mm. Navíc je tam vidlička na aplikaci knotu.

Na druhém čepu jsou pak další praktické koncovky. Je tam velký imbus 8mm. Dva křížové šroubováky, jeden plochý a také dva klíče standardu Torx.

Pokud plavete v tom, kde a jak využít ten který imbus, stačí se podívat na náš Tahák do kapsy, v kterém jsme jednoduše a přehledně, s pomocí obrázků připravily krátké poučení. Ale teď už k soutěži…

Naše soutěžní otázka zní:

Zažili jste na kole situaci, kdy vám multiklíč zachránil vyjížďku? Co a kde jste opravovali?

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne.

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou a také na Facebooku Dámy na kole.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková