5.12. DNK Adventní kalendář

Druhá adventní neděle a naše další soutěžní otázka o krásný dárek…

SOUTĚŽ UKONČENA! A vítězem se stává Jaroslava Neumannová 🙂 Té gratulujeme a všem děkujeme za odpovědi!

Osobitý, hravý a nepřehlédnutelný – takový je design oblečení Cycology. Asi není třeba dlouze tuto australskou značku představovat. Její barevné designy navrhuje spolumajitelka Sarina, ale vedle pestrobarevné divočiny, která sklízí úspěch, najdete v kolekci i umírněnější návrhy. Anebo také úplně jednoduché kousky – jako jsou například funkční trička. Jedno z nich je i dárkem od oficiálního zastoupení pro ČR a SK, spol, Cycologyslovakia.sk

Spodní funkční tričko je nezbytným kouskem v cyklistické výbavě. Pravda, v zimním období zůstane uloženo v šuplíku, ale za pár měsíců se z něj stane parťák na mnoho vyjížděk.

Funkční tričko Cycology je vyrobeno z rychleschnoucí síťoviny, podíl spandexu zajistí, že je dostatečně pružné a perfektně přilehne na tělo.

Jeho schopnost odvodu vlhkosti od kůže zvyšuje pocitový komfort. Ploché švy zas zabrání nepříjemnému odírání v inkriminovaných místech.  Tričko se nabízí ve variantě bílé, černé a jedné s tradičními motivy v černo-červeno-bílém provedení a jeho cena je 1000,- Kč.

Naše soutěžní otázka zní:

Napiš alespoň 3 názvy designu z letos nabízené kolekce dresů Cycology

(nápovědu najdeš v našem článku Rozsviť si léto s Cycology nebo na stránkách dovozce Cycologyslovakia.sk)

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne.

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou a také na Facebooku Dámy na kole.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková