7.12. DNK Adventní kalendář

Je libo něco nového, hřejivého na sebe?

SOUTĚŽ UKONČENA! A vítězem se stává Anna Šebestová 🙂 Tomu gratulujeme a všem děkujeme za odpovědi!

Český výrobce Kalas je celosvětově uznávaným výrobcem cyklistického oblečení. Jeho dresy obléká už několik let britská reprezentace, asi nejvýraznější osobností, která nosí na hrudi logo Kalas je cyklistický fenomén Mathieu van der Poel.

Nabídka jihočeské značky se letos rozšířila o merino produkty, tričko s krátkým a dlouhým rukávem a rolák. Na oblečení je použitá kombinaci materiálů, které si ze sebe berou ty nejlepší vlastnosti. Jde o merino s polyesterem a elastanem. Díky tomu se na trh dostává funkční produkt, který zahřeje a díky polyesteru a elastanu je natolik pružný, že perfektně přilehá na tělo a vytvoří tak vynikající izolační vrstvu. Protože není nic horšího, než když je první vrstva oblečení velká a mezi tělem a oděvem vzniká vzduchová kapsa.

Hodil by se vám jeden takový praktický kousek pro vaše aktivity v chladnějším počasí? Zkuste vysoutěžit! Máme ve hře tričko s krátkým rukávem vel. 3 v hodnotě 1390 Kč. 

Naše soutěžní otázka zní:

Jaký podíl merino vlny mají nová trička BASE Z1:

A) 65% merino vlny

B) 41% merino vlny

C) 37% merino vlny

      (nápovědu najdete v našem článku nebo na stránkách výrobce Kalas)

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne.

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou a také na Facebooku Dámy na kole.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková