9.12. DNK Adventní kalendář

“Ženy žijí vzpomínkami, muži zapomínáním..”, řekl anglický básník Thomas Stearns Eliot. Tak si to dnes prověříme 😉

SOUTĚŽ UKONČENA! A vítězem se stává Hana Podracká 🙂 Té gratulujeme a všem děkujeme za odpovědi!

Pro velký zájem opakujeme ;)….a opět tu máme krásný dárek do Specialized.

Tento prvotřídní závodní cross-country plášť Specialized 29″ Regenade Control 29 x 2.1 je vhodný na tvrdý povrch. Jeho extrémně nízká hmotnost je skvělá pro snadnou akceleraci a výjezdy. Jemnější a lehce odvalující vzorek je perfektní volbou na cross country nebo maratony.

Opět je použitá směs Gripton, která má pozitivní vliv na přilnavost pláště. Výherce se tak může radovat z užitečného dárku, ke kterému mu navíc ještě přibalíme stylovou kšiltovku s logem značky Specialized.  

 

Moc nás těší, že i v předvánočním shonu a obecně podivné době, si najdete čas na soutěžení s námi a v otevřených otázkách nám posíláte veselé či inspirativní historky z vašeho ježdění. V tomto duchu bude i dnešní soutěžní otázka. Vždyť není špatné se na chvíli zastavit, zapátrat v paměti a ve vzpomínkách se vrátit třeba k něčemu nezapomenutelnému, veselému, obohacujícímu…prostě zážitku, který se počítá.

 

Naše soutěžní otázka zní:

Kdy a s kým jste se začínali jezdit na kole?

 

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne.

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou a také na Facebooku Dámy na kole.

 
Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková