Endorphin Republic přebírá v Brně štafetu po končícím Hervisu

Moravská metropole má další sportovní speciálku s logem ER, ať už žijete s vášní pro cyklistiku, lyžování, běh a jiné outdoorové aktivity, zaručeně si vyberete. A až do konce července si můžete užít nákup s 30% slevou!

Zbrusu nová prodejna sportovního řetězce Endorphin Republic otevírá 1300 m2 prodejní plochy v Brně. Zatímco běžný prodej se dnes hodně přesouvá do online prostředí, česká značka Endorphin Republic, která si potrpí na kvalitní vybavení a špičkové služby, jde opačným směrem. „Věříme, že u zboží, které nabízíme, je kvalitní zákaznický servis základním kamenem důvěry,“ říká zakladatel firmy Antonín Strach.

Prodejna kol a vybavení na cyklistiku, lyžování, běh a outdoor nově zakotví v atraktivním brněnském nákupním centru Campus Square v těsné blízkosti městského okruhu a Fakultní nemocnice Brno. Přesně na tom místě, kde nedávno skončil rakouský Hervis. Do areálu každý pohodlně dojede autem a samozřejmě i na kole.

Síť Endorphin Republic bývalého veslaře, podnikatele a manžela mistryně světa v lyžování Šárky Strachové, Antonína Stracha, dynamicky roste. Ve zbrusu nové brněnské prodejně se může vybavit profík i hobík. Endorphin Republic spoléhá zejména na kvalitu a osobní přístup k zákazníkovi. 

„Je pro nás stěžejní nedělat ústupky v kvalitě zboží ani v poskytovaných službách. Naši zákazníci jsou zvyklí na určitý standard a hlavně férový přístup. Sport má být o nadšení a věříme, že kvalitní vybavení je tou nejlepší cestou, jak si každý výkon užít na maximum. komentuje situaci marketingový manažer Lukáš Šejvl.

1300 m2 prodejní plochy je opravdu hodně, ale pro Endorphin Republic je to standard, ke kterému patří také prvotřídní servis kol, elektrokol i servis lyží po celý rok. Cyklisté fajnšmekři tu pak najdou i „vědecké“ 3D nastavení posedu Retül, aby jejich jízda mohla být nejen efektivní, ale i maximálně pohodlná. Nebude chybět ani testovací skialpové centrum.

Stejně jako v Praze, Hradci Králové a Olomouci i v Brně bude mít Endorphin Republic širokou nabídku ověřených kvalitních značek – SCOTT, Bergamont, Syncros, On, Altra, Maloja, Oakly, Poc, Colmar, Head, Fischer, Kastle a další…

Každý se může přijít vybavit na kolo, lyže, běh i outdoor s celou rodinou na adresu Endrophin Republic, Campus Square, Netroufalky 770, 625 00 Brno.

Autor: TZ Endorphin Republic

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková