Vyzkoušely jsme! HOLOKOLO zamotá váhám hlavu. Ale stojí to za to!

Vybrat ze 47 vzorů? Představujeme tři vybrané kousky z nové ELITE kolekce značky Holokolo.

Značka Holokolo v sobě spojuje 10 let zkušeností na trhu s cyklo-oblečením s potřebami zákazníků. Cíl? Vše s ohledem na dostupnost pro všechny, unikátní design a funkčnost. Nabídka je tak pestrá, že máme hned v úvodu jedno varování.

Říká se, že lidé narození ve znamení váhy jsou pověstní svojí váhavostí. Tomuto znamení je ale také blízká planeta Venuše, proto si Váhy velmi potrpí na módu. Hodně řeší oblečení. Pokud se to týká právě vás, budete mít před sebou úžasnou výzvu. Kolekce dámských dresů Holokolo má totiž neskutečných 47 designů, včetně několika bikový (volných) dresů.

Tady platí, že si vybere každý. Ať už z řady hravých, barevně rozverných designů, elegantně laděných s prvky rafinované ženskosti až přes jednoduchou klasiku, s kterou uděláte parádu i příští rok. Všechny tři kousky, které jsme dostaly jsou ze špičkové modelové řady ELITE.

ALIVE ELITE LADY

 

Tady je jasná inspirace létem: rozkvetlá louka, na vodou vážky s duhovými křídly. Přeneseno na dres, základní potisk tvoří květy v šedobílé lince, z nich vystupují barevné vážky. Vše oživuje růžovým proužkem ozdobený jeden rukáv, to stejné zvýrazňuje horní linii tří kapes na zadním díle.

Dresy jsou navrženy pro co nejvyšší komfort se zaměřením na mimořádnou prodyšnost, lehkost a pružnost. Materiál DeanSilk je velmi jemný, nabízí chladivý účinek.

Střih zvolil výrobce klasický, tedy standardně vsazený rukáv, jehož lem je zakončen jednoduchým ohnutím a začištěn pružným overlockovým stehem. Takže nehrozí žádné zaříznuté do objemnějších paží.

Další detail, který potvrzuje kvalitu, je podložený zip na levé straně. Ten je jemný, umělohmotný a drobný jezdec je kovový a v designu značky Holokolo.

CHARMING ELITE LADY

Model Charming osloví ty, kdo hledají ženský motiv, ale neutrální barvu. A praktickou. Modrá sluší, design tvoří ve světlejším odstínu vyobrazené růže, které vznikly pomocí různě velkých puntíků. Na zádech je nechybí logo Holokolo.

Spodní lem má dvě části, na předním díle je skryté elastické zakončení, zadní díl dostal široký pružný lem, z rubu s jemným silikonovým potiskem. Protiskluz, dres tak pěkně drží tam, kde má, za jízdy se nevyhrnuje.

GLORIOUS ELITE LADY

Tento model se nabízí ve třech barevných variantách. Designér vsadil na jednoduchou, ale velmi důležitou věc – slušivý design, který podtrhne ženské křivky. Těšit se mohou i ty dámy, které mají třeba užší ramena a širší boky. Vzor na rukávech, který výrazně oživuje a upoutá, vytvoří krásnou siluetu. 

Velmi povedené je i zanesení grafiky na kapsy a jen tak lehce i na jednu stranu zadního dílu. Vše podtrhne opět zářivá linka, lemující kapsy.

Na všech dresech najdete samozřejmě i reflexní prvky, a to na spodní části prostřední kapsy.

Když už zmiňuji kapsy, tak ani to nezůstalo bez vylepšení. Na pravé straně najdeme kapsu zdvojenou, z boční strany vybavenou malým zipem. Záchrana pro klíče či kreditní kartu!

A ještě jeden detail, který souvisí s kapsami a opět potvrzuje, že lidi z návrhářského týmu Holokolo promítají do svých produktů bohaté zkušenosti. Dresy jsou z lehkého materiálu, pro případ, že jezdíte s naditými kapsami, plnými traťovek, s vestou, bundičkou a dalšími nezbytnostmi, je tu ochrana před protržením v namáhaném místě. Toto místo je ze spodní strany zpevněné zalisovanou látkou.

NEAT

K dresům jsme dostaly univerzální černé cyklistické kraťasy, ve variantě do pasu. Zda pasovky nebo kalhoty s kšandami je vždy věc vkusu a zvyklostí. V nabídce je obojí, což je výborná zpráva.

Střih kalhot je propracovaný, tvoří je osm panelů, což zaručuje bezvadné přilnutí kalhot na tělo. To je hodně důležité, od toho se odvíjí pocitový komfort, zamezí se tím i eventuálnímu prostuzení partií břicha-v případě, že kalhoty v této oblasti odstávají.

Materiál na kalhoty NEAT je prověřený, pružný a rychleschnoucí elastan. Nohavičky mají širší lem se silikonovým zakončením, které udrží kraťasy při jízdě na svém na místě. Pas je klasický, s všitou širší pružinkou.

O komfort a otlakům by měla zamezit hodně propracovaná antibakteriální vložka. Má výrazně polstrování pro sedací kosti, střední prolis zajistí kvalitní odvětrání.

Dresy v akci.

Jak se nosí a koho potěší? Kdo je konkurence a jak obstojí?

Dresy z nové kolekce Holokolo ELITE se vyrovnají nejen svým designem, ale i vlastnostmi jiným prémiovým značkám. Jejich velkou předností je, že cenově jsou výrazně dostupnější. Cenová hladina je tu nastavená v rozpětí 1000,-  až 1400,- Kč. Že se dají u konkurence sehnat třeba i levněji? Jedna věc je první pohled, druhá pak, že jde také o funkčnost, padnoucí střih. Plus detaily, které potěší při vlastní jízdě, např. dobře fungující zip, jehož míru rozepnutí si můžete regulovat při jízdě. Jezdec, opatřený kovovým kolečkem tomu skvěle napomáhá.

Velmi praktická je kapsa na zip, další detail, který posouvá dresy Holokolo nad konkurenci v této cenové hladině.

A díky široké škále velikostí, která je od XS až po 2XL si určitě vyladíte přesně tu svou, která vám padne jak ulitá.  

Zbývá už jen jeden nelehký úkol, vybrat si design a můžete vyrazit vstříc krásným letním kilometrům. Krásná, kdy limitem bude jen vaše chuť, nikoliv jakkoliv omezující oblečení. 

Kompletní nabídku dresů, cyklistických kalhot i doplňků najdete na stránkách Holokolo nebo si můžete zajít vybrat a vyzkoušet do kamenné prodejny v pražských Vršovicích.

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková