Tereza Tvarůžková získala zvláštní ocenění v rámci Sportovce roku resortního centra MŠMT

Práce v sedle, ale i mimo něj se cení – o tom se přesvědčila bikerka Tereza Tvarůžková

Minulý týden proběhl v prostorách sportovní haly Královka slavnostní galavečer, v kterém byl vyhlášen Sportovec roku resortního centra MŠMT. Po roční pauze, kdy se vyhlášení neuskutečnilo kvůli nepříznivé epidemiologické situaci se v hale sešlo mnoho významných osobností, ať už z řad Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, tak i sportovců. Bok po boku seděli olympijští vítězové Lukáš Krpálek, Jiří Prskavec, nechyběl Lukáš Rohan, Alexander Choupenitch, nejsledovanější duo beachvolejbalistů Ondřej Perušič a David Schweiner, plavkyně Barbora Seemanová a mnoho dalších, včetně úspěšných para sportovců.

Kromě těch aktivně závodících přijali pozvání i zasloužilí trenéři, bývalí členové VICTORIA VSC a další osobnosti významných sportovních organizací v ČR.  Na Sportovci roku se vyhlašovali nejúspěšnější jednotlivci i celé sportovní sekce, ale také udělovaly speciální ceny.

Na pódiu, kde celým večerem provázel televizní komentátor Tomáš Budka se představila i bikerka Tereza Tvarůžková, která získala cenu „Social Media Award“ – ocenění za práci se sociálními sítěmi ve spojení s centrem VICTORIA VSC. Z mnoha nominovaných sportovců vítěze zvolila bechavolejbalová reprezentantka Markéta Nauch Sluková, která aktuálně spravuje sociální média resortního centra.

Na Terezu čekalo kromě ceny v podobě zlaté sovičky i jedno překvapení. O české bikerce se ví, že její velkou zálibou, které se ve volném čase věnuje, je pečení. Drobná bikerka miluje cukrařinu, coby rodačka z Valašska má i rodinný poklad v podobě receptu od babičky na valašské frgály.

Praktické dárky

A tak si moderátor Tomáš Budka připravil kuchařské oblečení, k tomu jeden nezbytný doplněk a Terezku náležité vyzdobil. A pak v živém přenosu v kooperaci předvedli, jak se tvoří exkluzivní obsah na Instagram a další sociální sítě. Výsledek se povedl na výbornou, podívejte!

 

Tereza musela slíbit, že za rok přinese na vyhlašování ochutnávku. Co odpověděla, si domyslete sami...;)
Nějaký efekt pro focení...? Hladká mouka neklamala
Závěrečné focení s další členkou VICTORIA VSC Karolínou Bedrníkovou

Foto:archiv VICTORIA VSC, Luděk Šipla

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková