3.12. – DNK Adventní kalendář

Další soutěžní den…

SOUTĚŽ UKONČENA! Vítězkou se stává  Dita Csipková.

Gratulujeme a všem ostatním děkujeme za odpovědi!

 

Slovenská značka Kellys má ve své nabídce vedle kol také obrovské množství doplňků. Bell 80 Antique Red je designový ocelový cyklistický zvonek v matném provedení. Průměr horní části je 80 mm. Díky metrickému šroubu v balení se bude také dobře montovat na řídítka. Svou konstrukcí se bude hodit především k městským modelům kol.

Možná si ho necháte, možná budete vědět, komu udělá tu největší službu a podarujete sami.  A to je přeci taky radost.

Pokud nemáte pro zvonek využití a bude putovat někomu dál, odměna za správnou odpověď i štěstí v losování vás nemine. Máme tu báječnou knížku!

Kdo vlastně byla první žena, která objela svět na kole? Do nedávné současnosti se o ní u nás nikdo nezmínil ani slovem. A to přesto, že byla v Americe jednou z nejslavnějších žen 19. století. Byla volnomyšlenkářkou spojující v sobě sportovkyni, odvážnou obchodnici a světoběžnici.

Knihu „První žena na kole kolem světa“ vydal autor Peter Zheutlin a poutavě popisuje příběh starý bezmála sto dvacet let.

A právě ženské odvahy, síly i dovedností na kole se bude týkat naše otázka.  

Soutěžní otázka zní:

Která žena-cyklistka na vás udělala v letošní roce velký dojem a proč/čím?

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne.

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková