4.12. – DNK Adventní kalendář

Dárek do dílny! Vlastně nejen tam….

SOUTĚŽ UKONČENA! Vítězem se stává  Richard Šůstek ze Zlína.

Gratulujeme a všem ostatním děkujeme za odpovědi!

Dnes tu máme dárek pro cyklistu do dílny. Hodí se jistě vše, co jsme pro vás v balíčku pro čtvrtý soutěžní den připravily.

Péče o kolo vyžaduje čas i materiál. Třeba takový řetěz, no jéje…ten se maže snad pořád! Obzvlášť, pokud je kolo v akci i během zimního (ne)času.

A právě mazání na řetěz od rakouské značky R.S.P.- Black oil má na sobě ikonu mráčku s deštěm, takže najde užití ve vlhkých podmínkách. K tomu přidáváme další dva vzorky z nabídky R.S.P.na vyzkoušení.

Do dílny se 100 % hodí i nástěnné hodiny, protože čas při péči o dvoukolé miláčky vždy letí strašně rychle. Takže je dobré mít pod kontrolu. Už nebude hrozit, že vám partner zmizí do dílny a nebude stíhat přijít na oběd (nebo cokoliv jiného 😉. Designové hodiny mají logo německé cyklistické značky SKS Germany, specialisty na výrobu blatníků, stojanových pump, pumpiček, cyklonářadí atp.

Přidáváme ještě pánské ponožky a cyklistickou lahev – opět německé značky Tubolito.

A teď už pomalu k soutěžní otázce. Zatím co SKS Germany píše svou historii od r. 1932, značka Tubolito je velmi mladá, založili ji dva inženýři v Německu v roce 2017 přes Startup!

Soutěžní otázka zní:

Jaké produkty Tubolito nabízí?

(pokud potřebujete nápovědu, podívejte se na stránky českého zastoupení spol. Schindler)

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne.

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková