Pojďme se poznat ! Akce: " Výlet s číslem "

Pojďme se poznat Akce ” Výlet s číslem” je naše motivační heslo. Pojďte s námi do toho !

Před časem jsme vám krátce představily závod Bike Prague, který se jede 13.6. 2015 v Praze. Možná někdo postřehl, že v jednom parametru se tento závod oproti těm dalším liší: je zde totiž vypsaná týmová soutěž SLOW MOTION.  Cílem je užít si jízdu na pohodu. A boj o minuty? Kdepak, na tom nezáleží. Důležité je mít početný tým. Časy se sčítají a vítězí tým s nejvyšším počtem hodin, minut….

Dámy na kole JDOU DO TOHO !  Přidejte se !
Protože se jedná o první společnou akci , máme pro Vás i milé překvapení.
Prvních 15 přihlášených dam, které se zaregistrují na stránkách  http://www.bike-prague.cz/ dostane krásný, týmový dres, v zcela novém designu DNK !
Bude samozřejmě vyroben z funkčního materiálu, v top kvalitě, a bude skutečně navždy váš 🙂

Jak na to?
1. Na webové stránce závodu zvolte ikonu REGISTRACE
2. Zvolte trasu : na výběr jsou tři možnosti:  35 a 65 km.  Nebo volba až při vlastním závodě podle pocitů
3. Najděte  odkaz  SLOW MOTION, zde VYBERTE náš tým  „Dámy na kole“ a  zadejte email a zároveň do  REDAKCE ! /viz print screen/ redakce@damynakole.cz
Podle  času příchozích emailů budeme určovat pořadí  první šťastné „patnáctky“ !
4. Dokončete registraci podle pokynů

Další dámy mohou jet samozřejmě s námi, ale buď ve svém vlastním dresu nebo DNK, zakoupeném od firmy ELEVEN, za zvýhodněnou cenu.

Jak získat svou (správnou) velikost dresu ?
Tato kolekce dresů DNK je první,  proto je nutné si pečlivě vybrat velikost. Pozorná čtenářka ví, že jsme navázali spolupráci s firmou ELEVEN, takže se podívejte na jejich stránky a velikostní tabulky.  Střih dresu je dámský, sportovní, tedy pěkně projmutý.

Obratem po zprocesování vaší přihlášky Vás vyzveme k upřesnění vybrané velikost dresu, eventuelně další doplňující údaje.
Nevěříte si, že závod zvládnete ? Zbývá nám měsíc, určitě jste v zimě nelenošily. Pro pražandy nebo dámy z blízkého okolí naplánujeme společnou vyjížďku, jen tak pro radost, eventuelně pro předání nějakých užitečných rad.

 

Tak směle do registrace !

Vaše redakce

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková