The North Face Diva kempy 2015 s půjčováním testovacích kol zn AUTHOR

Prostě jsme si řekli: „Dost!“ Kempů jsou tři mraky. Uděláme si weekend od holek pro holky s holkama! Loni jsme odzkoušely, letos to pořádně rozjedeme…napsala Ivča Pechoutová, hlavní “Diva” ….

První kemp, který byl mimochodem do posledního místečka obsazený, už mají holky za sebou. Ale ještě zbývají tři termíny – tak to už by mohlo vyjít i Vám -pokud něco takového chcete vyzkoušet.  Proč doporučit právě DIVA kempy ? V redakci DNK se nám moc líbí propojení výuky techniky , zdravé výživy ve vegetariánském duchu (kdy si můžete rozšířit svůj “masožravý” jídelníček o nějaký chutný recept) a do třetice využití k tělesné i duševní relaxaci právě jógu.

A ještě jedna NOVINKA ! Pokud máte odvahu a chuť, jen vám chybí pořádné kolo do terénu, máte možnost využít této nabídky. Zn AUTHOR se stala partnerem DIVA kempů a vy tedy můžete (po písmené rezervaci) otestovat některý z celoodpružených kol, vhodných na traily a do terénu.

Tak a teď už čtěte, kdy a co vše vás čeká…..

The North Face Diva kempy 2015

Termíny:
12. – 14.6.2015
4. – 6.9.2015
1. – 4.10.2015
Kde: Bedřichov v Jizerských horách
Co: Never Stop biking weekend pro holky, co se nebojí počasí ani výzev a dřinu na kole chtějí kompenzovat relaxací v podobě jógy a pohodové společnosti.
Za kolik: 3.490,- Kč // Pro účastnice z loňska – 3.190,- Kč

KOUČOVÉ:
S všestrannou bikerkou a skvělou koučkou Ivou Pechoutovou vás vezmeme na pečlivě vybraná místa v Jizerských horách, která máme nejen rády, ale víme, že nácvik techniky na nich bude pro vás přínosem.

Na místě vždy zastavíme, kouč ukázkově najede úsek, vysvětlí techniku a my zopakujeme. Dle počtu přihlášených připravujeme maximálně dvě skupiny po 8 osobách a budeme se vám snažit zajistit i video koučing, abyste své chyby neopakovaly.
Dalšími trenéry v záloze jsou Štěpán Holý – pedagog, didaktitk, sportovní všeuměl a klidná síla kempu. A Honza Pechout,lokál s nadměrnou energií, znalostí i těch nejzapadlejších trailů a technickou zdatností, která vám nedá spát.

FILOZOFIE:
Chceme se vzájemně motivovat a v rámci vyjížďky – najet v klidu pasáže, které se můžou na první pohled zdát jako oříšek, ale rozhodně nejsou neskousnutelné.

Víkend je určen pro zdatné i začínající riderky.
Naší snahou je se vzájemně motivovat v dívčím kolektivu a posouvat tak své schopnosti. Pokud někdo nějaký úsek neprojede, tak ho prostě protlačí. Tragédie se nekoná! Radost a nadšení je důležitější.

Vstupenkou „do hry“ je zaplacení účastnické částky (přihlášky na mail info(at)apartmany-bedrichovka.cz, předmět mailu DIVA KEMP) a přivezení pochutiny vlastní nebo cizí výroby, která nejlépe charakterizuje tvůj styl jízdy. Takže chilli papričky, prostě značí, že si vostrá holka.

JÍDLO:
Vařit nám bude formou polopenze úspěšné duo Týna a Ondra, kteří se věnují vaření s láskou a své umění propagují na úspěšném blogu Mikyna v kuchyni (http://www.mikynavkuchyni.com/) a nově otevřeli Mikyna Point bistro v Liberci (https://www.facebook.com/mikynapoint).

Připravovat pro vás budou zdravé a dobré vegetariánské pokrmy. Rohlík a paštika nebude. Zážitek však zaručen!

 

NOVĚ – TESTOVÁNÍ KOL AUTHOR

K vyzkoušení budou  modely Author – Patriot Trail 3.0 (velikost M), Patriot Trail 1.0 (velikost S) a Patriot EVO Team (velikost M).

Specifikaci konkrétních modelů naleznete na odkazu http://cz.author.eu/horska/celoodpruzena-mtb-27-5</strong>

RELEXAČNÍ CVIČENÍ A PŘEDNÁŠKY 
Uvědomujeme si, že je třeba dřinu na kole kompenzovat uvolněním těla i mysli.
Pod dozorem zkušených lektorů nás čeká šedesát minut jógy nebo jiného relaxačního cvičení.
Dle aktuálního data kempu se můžete těšit na různé typy přednášek. Čeká vás například představení techniky odblokování negativních stavů – tzv. Faster EFT, přednáška o základech údržby kola nebo návštěva profesionální musherky Jany Henychové s pejskem.

BIKE FASHION:
Týna Havlíčková z e-shopu SheBikes.cz (www.shebikes.cz) přiveze na kemp dívčí bike oblečení, které bude možno omrknut, ozkoušet a případně na místě výhodněji zakoupit. Těště se na náš oblíbený Dakine.

UBYTOVÁNÍ:
Apartmány Bedřichovka – www.apartmany-bedrichovka.cz – k dispozici
jsou apartmány o dispozici 3+1. Jeden apartmán je určen pro 5-6 osob.

To znamená, že v pokoji jsou vždy maximálně dvě slečny.

Pokud má někdo z vás chuť přijet i s přítelem, není problém, rádi ho ubytujeme a zajistíme mu polopenzi. Cena: 1.550,- Kč / víkend.

INFO MAIL:
Jakékoli dotazy prosím směřujte do mailu info(at)apartmany-bedrichovka.cz. Rádi odpovíme!

Doufáme, že se vám víkend zaryje hluboko pod kůži hluboko a na památku zůstanou skvělé vzpomínky a taky pár fotek od organizátorky a profesionální fotografky Barbory „BeeBee“ Berdychové (www.barboraberdychova.com).

 

Autor:KajaP

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková