Když se holky učí – ohlédnutí za jedním bikovým kempem

Počasí zdaleka nepřipomíná léto, přestože už podle kalendáře běží. Ale což, ideální čas k toulkám po našem webu J . A aby Vám přeci jen kolo nechybělo, užijte si alespoň virtuálně jednu povedenou „dámskou jízduů – The North Face Diva kemp. Tedy tentokrát to úplně dámské nebylo, ale vadí to snad…? 🙂

V době, kdy měly Dámy na kole v rámci závodu Bike Prague svou super akci „Výlet s číslem“ ,  vypravilo se do Bedřichova v Jizerských horách 15 bikerek, aby posunuly své jezdecké umění.

Krátký report z víkendu jsme dostaly od jedné z organizátorek Diva kempů,  Barči Berdychové.

Tentokrát byla skupina výkonnostně i věkově velmi vyrovnaná, a tak Diva holky dělaly pokroky jedna báseň a v neděli odjížděly z kempu s úsměvem od ucha k uchu. Některé však i s modřinou. Zkrátka, kdo nepadá, jezdí pod své možnosti.

 Těsně před kempem nám bohužel vypadla vrchní koučka Ivana „Ifka“ Pechoutová. Ta si při nehodě na motorce zlomila na dvakrát kotník a musela na operaci.

    A tak ji nahradilo zkušené duo Štěpán Holý a Katarína Tóthová. Katarína je bikerka srdcem i duší s dlouholetou praxí a kemp s odstupem hodnotila slovy: „Přišlo mi to dobrý, takový akorát. Žádný hrocení, pohodička. Holky byly spokojený. Udělaly velkej pokrok. A to samozřejmě těšilo i mě.“

 

O tom, že si to všechny dámy užily, vypovídají povedené fotky. O prázdninách je zdokonalování na Vás, ale už teď si můžete zaškrtnout termín 4-6. září, kdy proběhne další kemp.

 

Autor: Kaja P.
Foto: Barbora B.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková