Barevný svět Eurobike – co na sebe v příštím roce?

Zajímá Vás, jaká barva je trendy v kolekci příštího roku? A čím překvapily tradiční značky, které již dlouhodobě cílí na dámskou komunitu? Dozvíte se v našem dnešním ohlédnutí za Eurobike 2016….

Vidět, dotknout se, důkladně prohlédnout zajímavé detaily…Tak tenhle postup jsme zaregistrovaly na Eurobike u většiny návštěvníků – pánové tak postávali u cyklistických komponentů a my, ženy u každého kousku cyklistického oblečení. Nedivte se! Nabídka, použité materiály a zpracování – to vše se vyvíjí raketovou rychlostí!

V dnešní galerii najdete jen malou část toho, co bylo na Eurobike k vidění, ale i tak si jistě uděláte představu o tom, co bude v příštím rok „in“ a na co se můžete těšit.

Co je pro ženy, nemusí být vždy spjato s  růžovou barvou. A tak se nejen na kolech, ale ve velké míře u většiny kolekcí objevuje temně fialová, v kombinaci s dalšími barvami. Někdy působí mírně tlumeným dojmem, o to víc to můžete následně rozbalit v terénu. Kolekce LIVu má i agresivnější variantu freeride kompletu a to v červeném provedení. Ale tohle, to je základ, jak pro xc slim dresy, tak i pro ty trailové.

7

_MG_8050

Německá značka VAUDE sází nejen na letitou kvalitu, ale je si vědoma i ženského rozmaru a tak svou nabídku vystřihla v široké barevné škále. Zelenkavá, sytě zelená, variace červené, proužky, kostky….tady si musí vybrat úplně každý!

_MG_7523 6

SCOTT – to je značka, která ženám skutečně přeje. Ať už je to od výjimečné nabídky kol ve všech kategoriích nebo právě ve výběru oblečení. V nabídce zůstávají oblíbené barevné kombinace, jen s designovou obměnou, zároveň přichází nová a nepřehlédnutelná kolekce, v zelenkavých odstínech. A stálý bonus: barevné sladění s kolem a všemi ostatními doplňky. Koncept „Head to toe“ je pro Scott důležitý parametr.

_MG_8234

9

Americká klasika GORE, má svůj nezaměnitelný styl a sází především na kvalitu použitého materiálu a využití nejnovějších technologií pro jednotlivé produkty. Na Eurobike představila kompletní sortiment pro aktivní bikerku-od spodní vrstvy až po windstoperové dresy nebo bundy do opravdu nevlídného počasí. Pozornost vzbuzovaly volné dresy, které jak použitým materiálem, tak i střihem (volné rukávy, stažené do vyšší manžety) evokovaly velmi líbivý kousek na podvečerní párty. Nicméně vlastnosti tohoto dresu přežijí bez úhony i zážitkovou bikovačku…

 4

Můžete mít decentní klasiku a nebo být nepřehlédnutelná. Květinové vzory v nejrůznější barevné kompozici jsou trendy i pro příští rok. A značka RH plus k svému poutavému designu přidala do kompletu i ponožky. Tohle nás baví…

3

2

Před časem jsme pro vás testovaly nátělník italské značky Outwet. Co říkáte na tuhle duhovou nabídku? Kromě nátělníků jsou i kousky na chladnější období a v podobném barevném rozsahu, s přidaným stříbrným vláknem proti zápachu, specielními kompresními prvky.

 1

 

Vstupte do naší galerie, kde jsme zachytily další zajímavosti z nabídky pro r. 2017.

Autor: Kája P.
Foto: redakce DNK

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková