Karla Štěpánová končí s Konou

Úřadující mistryně republiky, Karla Štěpánová změnila na podzim loňského roku tým, nyní mění i kolo. Závodnice z nově vzniklého uskupení N1 Teamu bude sedlat kola švýcarské značky BMC.

Novým působištěm Karly Štěpánové je N1 TEAM, jehož hlavním manažerem, ale také závodníkem je Zdeněk Löffelmann, sportovec tělem i duší a stejným způsobem businessman, který má dlouholeté zkušenosti v cyklistickém světě. Dalším elitním závodníkem v týmu je nadějný Jan Vastl, který jezdí v kategorii do 23 let.

 

Ambice ty nejvyšší

 

Karla Štěpánová, jezdkyně kategorie Elite Women má ambice jasné, dominance na závodech českého poháru, stabilní umístění v top 20 na závodech světového poháru se snahou nakukovat do top 15. S tímto cílem by ráda uspěla na mistrovství světa a Evropy, kde chce být ne hůře než v top 15. Její první představení v letošní sezoně se blíží, za 14 dnů se postaví na start podniku kategorie C1 v rakouském Langenlois.

 

   

Místo Kony na BMC

K dosažení svých cílů budou mít závodníci N1 teamu k dispozici skvělé zázemí a vybavení.

Všichni tři  závodníci budou pro nadcházející sezonu sedlat kola světoznámé švýcarské značky BMC. Dříve jsme informovali, že team bude sedlat kanadskou značku kol Kona, ale v průběhu jara přišla zajímavá nabídka, které v týmu využili. Modely kol, která budou závodníci sedlat jsou, pevný model BMC TEAM ELITE 01 a celoodpružená verze BMC FOURSTROKE 01 s vodítky řetězu CABTECH. 

Kontakt s terénem obstarají pláště a ráfky americké značky WTB, sedla a gripy jsou od firmy ERGON. Tretry, oblečení a doplňky dodávají týmu firmy NORTHWAVE a FOX, hlavy budou mít závodníci chráněné od firmy GIRO, závodní energii obstará výživa CHIMPANZEE. Jedním z hlavních partnerů týmu je firma CZECH TOURISM, tým podporují dále  firmy STRABAG, SPORT INVEST, KOLO P

Karla Štěpánová a tým N1

 

Autor: Pressnews
Foto: Jakub Fišer

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková