FOTO a VIDEO pozvánka na víkendový FOR BIKES

Několik tipů, proč se vyplatí vyrazit o víkendu na For Bikes…

Před námi víkend, počasí vybízí na dlouhou jízdu v lese nebo na silnici, ale přeci jen….najít si čas na návštěvu veletrhu FOR BIKES stojí za to.  Vždyť jde o největší cyklistický veletrh ve střední Evropě, na ploše pěti hal výstaviště PVA EXPO v Praze Letňanech na vás čeká spousta zajímavostí, a rozhodně to nejsou jen kola. Bezpochyby oko každé dámy potěší pestrá nabídka cyklistického oblečení, kdy si některé novinky letošní sezóny může zakoupit na místě. 

For Bikes 2017

Samozřejmě, že veletrh je o kolech, ale počítá se s tím, že se nebudete chtít jen dívat, takže nechybí test centrum (např. u stánku Kellys Bikeranche, hala 5) i parádní dráha s překážkami (ČEMBA, hala 5). Těžko postihnout vše zajímavé, tady alespoň malá ochutnávka toho, co jsme dnes při návštěvě For Bikes zachytily a proč se vám vyplatí v sobotu nebo v neděli do pražských Letňan vyrazit.

For Bikes 2017

ProjectOne je služba, kterou už několik let nabízí značka TREK svým zákazníkům. Chcete originální design kola ve své nejoblíbenější barevné kombinaci? Stačí vybrat. U stánku TREK (hala 2) je k vidění nejen výběr z letošní kolekce, včetně modelů, které znáte z našeho testování (např. FUEL EX8), ale také „naživo“ vzorník barev pro ProjectOne. Oči přechází a fantazie pracuje….

For Bikes 2017

LIV nemůže chybět v našem hledáčku, tentokrát posílá mezi své příznivkyně vábničku na trailové ježdění. K nekompromisně „vytuněnému“ kolu LIV Hail patří i freeridové oblečení i doplňky. Líbí se vám čistá kombinace barev, bílo-fialové, pro LIV tak typické? Něha z vás bude zářit až do té doby, než se pustíte do drsného terénu.

For Bikes 2017

Široká údolí v idylickém horském světě, jedinečná příroda Alp a profesionální péče poskytovaná přátelskými hostiteli – to Vás čeká ve Flachau v regionu Salcbursko! Vše od Vašeho příjezdu až po outdoorové zážitky a zážitky na horském kole bude výjimečné. Více informací se dozvíte v hale číslo dvě, u turistického spolku Flachau Tourismus.

A máme tu dvě krátká videa. Česká značka AUTHOR má pěknou, prostornou expozici, kde si můžete každé kolo detailně prohlédnout. Prezentuje zde svůj nový koncept prodeje dražších kol-DIRECT Projekt, který přinese zvýšený komfort pro zákazníky. Najdete tu i celou řadu dámských modelů ASL, naproti tomu třeba tip, jak vybavit kolo, když se chystáte vyrazit na dovolenou „na těžko“. To stojí za to! Zastavte se v hale 2.

 

Lahůdka na závěr, tentokrát ze světa cyklistických hadříků. Úplnou novinkou na trhu je italská značka Rosti (Lom Trading, hala2). Itálie a cyklistika – to je dokonalé spojení. Rukopis designéra kompletů Rosti je osobitý, kreativní a rozhodně nepřehlédnutelný. Nejde jen o barvy, ale originální motivy silničních kolekcí jsou vskutku hodně povedené. Určitě se téhle novince budeme na našem webu věnovat a některému silničnímu setu se podíváme blíže na zoubek.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková