„Od prvního šlápnutí až ke svěťáku“. Vánoční dárek nejen pro bikerky

Jedna zajímavá pozvánka…

Tenhle „dárek“ nám přišel do redakce a je pro vás, dámy, slečny, dívky. Je nabídkou pro kteroukoliv bikerku, co chce jezdit. Makat, zlepšovat se. A taky závodit. Na začátku klidně jen okresní přebory a pokud to půjde, časem pak mnohem víc.

Titulek článku je lehce zavádějící, ale tak trochu poodhaluje hlavní myšlenku, s kterou přichází manažer týmu OPLT cycling, Libor Oplt. Pokud vám je jeho jméno málo známé, tak vězte, že pod jeho vedením vyrostla Karla Štěpánová, která se během 5 ti let z neznámé dívky vypracovala do závodnice světové dvacítky. Stejný člověk před pár lety vytvořil výjimečnou dámskou formaci Kona Cycling, v které našly zázemí čtyři bikerky, vedle již zmiňované Karly tam působila třeba doteď skvěle závodící Jitka Škarnitzlová.

FullSizeRender (3)

Tenhle svérázný a nepřehlédnutelný muž v kolotoči profesionální cyklistiky sice v tuhle chvíli nepůsobí, ale jeho chuť pomáhat, vést, trénovat, motivovat mu zůstala. I proto tady je OPLT cycling team, v kterém má tři sportovkyně, dvě bikerky a triatlonistku. A tým je otevřený i pro další

Chcete se připojit právě Vy? Stačí najít chuť a odvahu. Tady je motivační pozvánka přímo od šéfa OPLT cycling teamu.

Proč k nám?

Získáš možnost! Možnost zlepšovat se.  Jít do toho jinak, naplno! Poznat, jestli můžeš jít výš! Zjistit, kam se dá za rok, dva posunout. Možnost jít za svým snem.

Máš možnost, i když jsi už naskočila do kolotoče závodění, ale jsi třeba unavená teamovým “molochem” nebo stereotypem nebo to chceš probrat s někým, zda to nejde jinak a jinde.

Proč ale právě do Oplt cycling?

Být v OPLT Cycling Teamu a jít naší, ale přitom tou “svou” cestou tě bude bavit. Máš šanci poznat, že vše jde, když se to dělá naplno, s buldočí vytrvalostí, od srdce. U nás totiž víme, že stačí toho druhého pochopit, chápat, poslouchat a přitom najít to, co na konkrétního člověka-závodnici funguje, platí, co ho motivuje a žene dál. Ale “zadarmo”, ve smyslu povinností, to nikdy není!

Co získáš spoluprácí s  OPLT cycling/se mnou?

Mimo jiné Vám garantuju, že víc než já z vás nikdo nevymačká. Jak? Osobním, velmi individuálním přístupem, pochopením a vnímáním detailů. A prací s detaily až do posledního kousku. Tvrdou dřinou a odříkáním! Možností být “in” a u všeho. Sakra drilem. Zkušenostmi s lecčím a leckým z minulosti…a s hodně, hodně babama v teamu.

Pro koho to je?

Pro každou závodnici, která se rozhlíží a tak trochu zírá, co se okolo ní děje, nebo “právě že” neděje, která ví, že v ní něco je. Pro každou závodnici, která váhá, jestli to má cenu dělat to dál.

Ale taky pro každou holku, slečnu, něčí dceru, či přítelkyni, mladou dámu, ženu, která chce nebo by chtěla jít do sportu naplno, ale váhá, zda to má smysl a cenu.

Co pro to udělat?

Stačí napsat mailem na: liboroplt@gmail.com  nebo do zpráv na Fb Libor Oplt. S každým se rád  osobně  potkám, proberu individuálně možnosti ale i to, jak lze jeho cíl (sen) uchopit. A pozor! -to bez ohledu na výsledek, bez toho jak to dopadne. Ne každý míří až ke světovým pohárům a profesionálnímu sportu.

Naše motto? Cesta je cíl a cíl je cesta…

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková