DNK tip na nákup. CRAFT pro chvíle, kdy pustíš řidítka

Co si přibalit vedle kola a dresů na vaši dovolenou? Máme 3 atraktivní tipy…

Tak konečně je tu léto a s ním vytoužená dovolená.  Snad každý je nabitý energií a plány stihnout vše, na co v běžném pracovním shonu není čas. Ano, dáváme i příslib sobě a našim blízkým, že to nebude jen o sportu, o kole…a že určitě zbude čas i na ten správný relax.  

K tomu všemu vám dnes dáme několik tipů na oblečení, které umocní skvělý pocit jak z pohybu, tak odpočinku. Nabídka je z kolekce značky Craft, modelové řady fitness a run. Jednotícím prvkem všech kousků, které jsme měly možnost vyzkoušet je sportovní střih, správně umístěné ventilační panely, vhodně zvolené švy, které neruší komfortní pocit z nošení.  Naopak dobře použité látky spolu s atraktivním designem tvoří přitažlivý a funkční produkt.

 

Triko CRAFT Breakaway One a kalhoty CRAFT Eaze Hot

_MG_4755
výřez

Také máte ráda ranní výběh po pláži, ještě než začnou pálit ostré sluneční paprsky? Právě pro tyto chvíle je určen letní komplet z vzdušného polyesteru, který tvoří tričko a kraťasy s velmi krátkou nohavičkou.

Tričko bez rukávů má volnější střih, je se spadlými rameny, která jsou zdobně obšitá. Je z rychleschnoucího polyesteru, což uživatelka ocení nejen při praní, ale už i při samotném použití, při delší a potivé aktivitě tričko na těle tolik nestudí.  V zádové části je větší otvor pro zvýšení prodyšnosti. Tu podtrhuje navíc i jemná perforace celého trička, což tvoří i zajímavý desénový efekt.

Krátké kalhoty přímo volají po horkých letních dnech, kdy chcete své tělo vystavit sluníčku a nasbírat bronz i v místech, která jindy zakrývají třeba cyklistické kraťasy. Délka nohaviček pouhých cca 10 cm sice neodpustí příliš nedokonalostí postavy, ale ne každý toto řeší. O to víc oceníte při nošení široký lem v pase, v kombinaci s gumou i stahovací šňůrkou. Kalhoty mají také vnitřní kapsičku.

Cena za tričko CRAFT Breakaway One  a Kalhoty CRAFT Eaze Hot je shodná, 890 Kč.

 

Nátělník CRAFT Eaze a šortky CRAFT Mind

_MG_4751

Druhý komplet je námi poskládaný a tuto kombinaci jsme zvolily jako alternativu pro toho, kdo si raději oblékne v horkém dni nátělník a volnější šortky.

Nátělník CRAFT Eaze je v nabídce v několika provedeních, včetně šedobílé kombinace, kterou jsme už představily. Pro všechny, včetně naší oranžové varianty platí opět to, že padla volba na rychleschnoucí materiál a pohodlný volnější střih. Elastické jsou průramky, s ozdobným lemem, na zádech pak překřížená ramínka.

_MG_4752

Šortky CRAFT Mind jsou z velmi lehkého a prodyšného materiálu, kde je i 5% podíl elastanu. Pohodlí zaručí opět široký lem v pase s gumou a stahovací šňůrka. Zajímavostí je použití jiného materiálu v rozkroku (mesh), který má zajistit vyšší prodyšnost kraťas. Na boční straně jsou umístěny reflexní proužky.

Cena za nátělník CRAFT Eaze je 550 Kč a za šortky CRAFT Mind 1090 Kč.

Mikina CRAFT Core 2.0 Hood a kalhoty CRAFT Pep Capri

Tahle dámská funkční mikina najde využití jak při sportu, tak i při běžném nošení. Upoutá řadou designových a zároveň funkčních detailů.  Je z dostatečně pružného a prodyšného materiálu, v potících se zónách má výrazné perforace, která ale zároveň tvoří zajímavý efekt.

Střih je také zajímavě zpracovaný, torzo je bezešvé, raglánové rukávy mají na konci otvory pro palce. Příjemný dojem pak dělá i kapuce s vyšším stojáčkem.

CRAFT

Kalhoty CRAFT Pep Capri jsou stoprocentní sázkou na pohodlí, zároveň svým střihem i velmi slušivým kouskem ve volnočasovém šatníku. Střih ¾ kalhot je takovou klasikou, mají dvě boční kapsy, široký pas s gumou i stahovací šňůrkou, pod koleny další široká žebrovaná manžeta, která nohavice zakončuje. Materiál (100% polyester) je dostatečně pružný a také příjemný na omak.

Tento komplet vám nabídne maximální pohodlí, přesto i dodá dostatečný šmrnc, ať už budete na procházce nebo na cestě do fitka.

Cena mikina CRAFT Core 2.0 Hood je 1690 Kč, kalhoty CRAFT Pep Capri pořídíte za 990 Kč. 

Podrobné informace o barevných variantách i dalších produktech najdete na stránkách dovozce: craft.cz, v naší galerii fotky jednotlivých produktů ve větším rozlišení. 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková