DNK tip na nákup. SENSOR extra pro holky

Pokud patříte mezi jezdkyně pohodářky a ráda si i při jízdě držíte svůj ženský styl v oblékání, máme pro vás tip do šatníku, především na letní cyklo výlety. Druhý model je i pr ty, co preferují akčnější jízdu…

Český Sensor slibuje, že jeho oblečení Vás zahřeje nejenom na těle, ale i na duši. My vám dnes představíme dva kousky z jeho cyklokolekce, které tohle moto úspěšně reprezentují.

mini sukně

Dámská sukně LUNA

Požadavky na cyklooblečení jsou z řad něžného pohlaví nastaveny vysoko, počínaje designem, výběrem materiálu, konče funkčností. Dámská cyklistická sukně Sensor však splňuje všechna zásadní kritéria. Jedním z nich je velmi příjemný a přitom funkční materiál, který nabídne vše, co při jízdě na kole od oblečení potřebujete. Stejně jako u klasických kalhot, jejichž představení bude následovat, nechybí u sukně Luna ploché užší švy a velmi precizní členění vnitřních kalhot, díky kterému nedochází k nežádoucím otlačeninám. Vnitřní kalhoty jsou navíc z lehkého a hodně prodyšného materiálu, který doplňuje svrchní vrstva sukně.

Vnitřní kalhoty jsou se sukní pevně spojeny v horní části sukně, takže se nemusíte obávat složitého oblékání a svlékání, 2D cyklovložka zaručí, že se budete cítit jako v bavlnce.  Velmi praktickou se jeví plastová spona umístěna v pase na boku. Díky ní se sukně pohodlně a hlavně rychle zapíná.

sukně

Samotná sukně je vyrobena z funkční, neelastické tkaniny. Materiál je pevný a zejména odolný proti oděrkám, což ocení každá cyklistka. Horní díl sukně překrývá spodní díl a vytváří prostor pro šlapání v sedle. Při jízdě v sedle se tak cítíte volné a ničím nelimitované. Černé provedení a decentní růžový potisk v dolní části zaručí, že sukni budete moci nakombinovat s jakýmkoliv barevným provedením dresu.

Jednoduchost, elegance a příjemný materiál. Tahle suknička zkrátka udělá parádu jak v sedle, tak mimo něj. Ideální parťačka při letních vyjížďkách.

IMG_4053

Sukně je dostupná v černém, šedém nebo tyrkysovém provedení. Pro všechny barevné varianty je totožná cena a to 1 695 Kč.

Více informací o dalších produktech na webu výrobce www.sensor.cz

 

upr 1

Dámské kalhoty RACE

Pro dámy, které v sedle i mimo něj nepřišly na chuť kšandám, bude tenhle kousek velmi zajímavou výbavičkou v jejich sportovním šatníku. Patří mezi špičku toho, co Sensor ženám nabízí. Vizitkou kalhot je italský špičkový materiál Crono Plus. Černé provedení s decentním nápisem a holčičím vzorem na levé nohavici zaručí, že tyhle kraťásky se vám budou hodit k jakémukoliv dresu.

Samozřejmostí u značky Sensor jsou ploché užší švy. Ty v kombinaci s šesti panelovým členěním kalhot zaručují dokonalou pohodlnost při jízdě v sedle i mimo něj. Kalhoty jsou přiléhavé a díky anatomickému střihu se dobře přizpůsobí a pěkně sednou. Antibakteriální cyklovložka přidává na pohodlnosti, funkčnosti a je nepostradatelným dílkem k co nejlepšímu pocity z jízdy.

IMG_4050 upr 2

Horní část kalhot tvoří guma, která však chybí v oblasti bříška. Tento drobný detail má svůj význam. Během jízdy vás zaručeně kalhoty nebudou přes bříško nepříjemně stahovat. Nohavice kalhoty jsou zakončeny širokou gumou se silikonovou úpravou, která dotváří celkově pozitivní dojem a z praktického hlediska díky tomu nohavice pevně drží a přitom vás neškrtí.

Tento model si můžete pořídit za 1495 Kč. Více informací o dalších produktech najdete na webu výrobce www.sensor.cz

Lucie Hamanová