Mistryně světa Kate Courtney ohlásila přestup! Míří za Ninem Schurtrem

Další přestup, tentokrát bikový svět překvapila mistryně světa…

Po Jolandě Neff, která v říjnu ohlásila přestup do týmu Trek Factory je tu další velké překvapení. Úřadující mistryně světa Kate Courtney opouští tým Specialized a v příštích dvou letech ji budeme vídat v barvách týmu Scott-SRAM MTB Racing. Tato zpráva se včera objevila na sociálních sítích a samozřejmě i u českého zastoupení značky Scott, který postoval i krátké video.

Na svém blogu třiadvacetiletá bikerka napsala osobní poděkování dosavadnímu týmu Specialized: “Jsem vděčná za pětileté partnerství, dostalo se mi skvělé podpory, díky které jsem získala úspěchy mezi juniorkami a tituly světové šampionky v kategorii do 23 let a letos i Elitě, vyhrát se svou kolegyní Annikou Langvad prestižní Cape Epic. Jsem pyšná na vše, co jsme společně dokázali.

Nyní nastal čas velkého rozhodnutí a krok v mé kariéře dál. Připojením se k týmu Scott-Sram Racing mi dává příležitost spolupracovat s legendárním Thomasem Frischknechtem a jezdit spolu s talentovanými bikery, zejména současným mistrem světa Ninou Schurterem. Dostanu příležitost učit se od zkušených jedinců se silným nadšením pro sport, kteří mají velké cíle a dosahují olympijských snů“, popisuje svá očekávání mladá americká bikerka.

kate plus fate
Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková