Pozvánky na kempy od excelentních bikerek. Jednodenní a víkendový

Pozvánky pro holky, co se chtějí ještě něco přiučit na kole…

Ačkoliv Tereza Vlk Huříková na Apríla porodila svého prvního potomka, neustoupila ze svých pravidelných aktivit, a rozhodla se i letos v říjnu uspořádat svůj tradiční víkendový kemp pro ženy, bikerky – LADIES BIKE WEEKEND. 
Kapacita letošního ročníku je omezená, proto již nyní zbývá posledních pár míst. Proto, zájemkyně, neotálejte a pište na email Terezy Vlk Huříkové: hurikova@gmial.com a Tereza vám ráda poskytne více informací a přihlášku. Více o kempu také naleznete na Tereziných FB stránkách v Událostech.
 
Tady je pozvánka….

Ladies Bike Weekend 2020

 
Máš chuť strávit víkend v dobré společnosti podobně aktivních žen a chceš se naučit lépe ovládat svůj bike? Pak je LBW právě pro Tebe.
 
Kdy: 2. – 4.10.2020
Kde: Zadov, Šumava

10. ročník cyklistického kempu pro ženy, pod vedením bývalé profesionální závodnice v disciplíně cross-country a maraton horských kol, Terezy Vlk Huříkové a jejích dvou kolegyň závodnic, Barbory Průdkové a Petry Kozelské. Ač všechny tři instruktorky pochází ze závodního prostředí horské cyklistiky, kempy LBW nejsou o číslech a honbě za výsledky, ale o ryzím prožitku z jízdy a zážitcích, které horské kolo umí přinést. Naučte se na kole jezdit tak, abyste v sobě cítily ladnost a eleganci dámy. Pojďte společně s dalšími bikerkami zažít opravdovou dámskou jízdu. 

Holky ladí bikesklills – jednodenní camp

Tenhle jednodenní camp pro ženy a dívky (amatérky i závodnice), které již na kole jezdí, ale chtějí se posunout dál v technice, povede někdejší reprezentantka v downhillu a bikrosu Katariny Thotové, mimochodem v tuto chvíli již trojnásobné maminky! Pod vedením Katky a její crew se naučíte bravurně a jistotou zvládat různé terénní nerovnosti, pumpovat na boulích.

Tady jsou základní informace.

Kdy a kde?

Nástup je 16.8. v areálu Tehovského volnočasového parku. Mapu parkoviště u parku naleznete pod objednávkovým formulářem.

Program:

7:30 – 8:00 Nástup na camp – kontrola kol a vybavení – montáž pedálů

8:00 – 8:30 Uvítání a seznámení. Probereme i program a co by jste rádi vyzkoušeli

8:30 – 9:30 Teoretický i praktický úvod do technické jízdy na kole

9:30 – 11:00 Pumptrack, technický trail a skillscentrum tréninky

11:00 – 13:00 Relaxační vyjížďka do restaurace na oběd

13:30 – 16:30 Praktický trénink jízdy v terénu formou vyjížďky

16:30 – 17:30 Workshop Máry Trynera – jak vyměnit duši, údržba a řešení drobných technických problémů

17:30 – 18:00 Prezentace produktů partnerů i možnost předobjednání

18:00 – 19:00 Závěrečná diskuze, zhodnocení a ukončení campu

Za kolik?

1.800,- CZK / osoba. V ceně oběd a pitný režim

Popis campu:

Tehovský park, který s klubem MTB & TRIAL Mraveniště Říčany budujeme, disponuje technickým trailem, včetně klopenek, boulí, menší rockgarden a zatáček se stoupáním. Více než 300m douhý pumptrack a lavice, zase dávají možnost se naučit pumpovat a pro ty odvážnější i skákat lavice. No a nesmí chybět ani skillscentrum, kde se naučíte přejet překážku, vyhnout se kamenu nebo udržet stabilitu.

Okolí Tehova a Říčan je doslova protkané cyklostezkami a v krásném Říčanském lese, či okolí, se najde snad vše co Vás může na vyjížďce v terénu potkat. Energii doplníme na místním koupališti Jureček, kde je skvělá restaurace v prvorepublikovém stylu.

Po celou dobu tréninku vás budou jistit naši Instruktoři, kteří budou mít na starost i vaši bezpečnost. Trénovat se bude ve dvou skupinách, ale nebojte … Katarina i kluci z Bikeskills budou postupně na obou frontách. Soustředíme se na správný postoj, ovládání kola a řešení krizových situací.

Díky našemu týmovému servisnímu specialistovy se naučíte základní opravu kola, rozpoznat závadu a jak se o kolo postarat. Omrknete chystanou kolekci MALOJA, kterou bude možné si předobjednat a objednat si rovnou můžete i nářadí LEZYNE, BIKEWORKX oleje, nebo helmy a chrániče POC.

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková