Jak se učí KOLOkidi? Nový seriál a motivace nejen pro děti

Nový seriál vlogů, z kterého budou mít radost děti, ale užitečný může být i pro jejich rodiče….

Máte doma malého neposedu, který musí pořád někde běhat, skákat, ale ze všeho nejvíc miluje kolo? A na něm, plný energie dovádí, a vy se naopak třesete strachy, co se kdy stane?
Právě pro tyto děti a jejich rodiče připravil známý lektor, kouč a mentor Pepa Dressler zajímavou možnost, jak tomu všemu dát náplň a řád. A vy můžete jen dohlížet…. 
 
Jde o vlogy “KOLOkidi” , které mají primárně motivovat děti, aby jezdily na kole. A zároveň je učit, dát jim návod, jak si s kolem hrát. Návod, který si mohou najít kdykoliv na youtube. Tenhle kanál je pro ně samozřejmostí. 
 
A takto Pepa představuje svůj projekt i jeho účinkující….
 
“KOLOkidi jsou děcka z místní bajk partičky. Hlavně kluci, kteří na kole jezdí celý dny a blbnou na nich. Nemají žádný extra vybavení, nejsou to závodníci. Mají jen chuť jezdit a učit se nový věci. Skákat, smykovat, jezdit po schodech, poskakovat na místě nebo jezdit po zadním kole. Ty kola občas ničí, občas je někdo na ulici kárá a někdy chválí. Hledají místa na ježdění, hledají způsoby, jak ukázat rodičům, že to ježdění je super a že je v tom mají podporovat, i když ty opravy občas stojí pár peněz.
Já se jim snažím pomáhat, ukazovat a motivovat. Jsem jejich občasný učitel, kritik, mechanik a taky kámoš.
Pojďte s námi žít jejich příběhy. Pojďte s námi jezdit na kole”, láká ke sledování Pepa 
Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková