8.12. DNK Adventní kalendář

Otvíráme už osmé políčko….

SOUTĚŽ UKONČENA! A vítězem se stává Kamila Stichova 🙂 Té gratulujeme a všem děkujeme za odpovědi!

Zájem o doplňky bývá velký, možná i proto, že se rády ladíme detaily, že jde o kousky v cyklošatníku, které jsou opravdu spotřební, občas je taky někde zapomeneme. Zároveň jsou super univerzálním dárečkem pro někoho z naší cyklo partičky.

Takže se pusťte do soutěžení, protože dnes je to dárek 3 v 1.
Tři kousky a jen jedna soutěžní otázka? Ano, baví nás dělat radost 😉  

Nákrčník H.A.D. s cyklo motivem

Tenhle design nás prostě nikdy neomrzí. Multifunkční šátek od německé firmy H.A.D. je z kolekce Originals Bike a udělá radost nejen cyklistům, ale také všem, co mají v lásce outdoorové aktivity. Jeho variabilitu použití není třeba dlouze popisovat, poslouží jako klasický nákrčák, ale i jako čelenka, kukla atd. Je bezešvý a strečový, materiál je lehký polyester, což zaručí potřebnou prodyšnost. Většina šátků H.A.D. je pro obvod hlavy 53 až 62 cm, skutečné rozměry šátků jsou 50 x 25 cm. A jsou vyrobeny v Německu.

Cycology doplňky: rukavice + ponožky

Australskou značku Cycology už jsme tu v rámci DNK Adventního kalendáře měly. Dnes pokračujeme…při troše štěstí a správné odpovědi můžete získat kvalitní ponožky a krátkoprsté rukavice v zajímavém designu. Troufáme si říct, že je to unisex kombinace, opět si Sára vyhrála s cyklistickými motivy v nezaměnitelném stylu.

Ponožky mají jemný kompresní účinek, jejich výška je 18 cm, tedy drží trend současné doby. Jejich pružnost zajišťuje 5% podíl spandexu.

Zakončení je do širší žebrované manžety, která ale nohu nestahuje. Naopak v oblasti nártu je část s větší kompresí, což má udržet ponožku na chodidle bez posouvání.

Krátkoprsté rukavice Cycology jsou z lehkého prodyšného materiálu, u palce nechybí měkký absorpční fleece k otírání potu (a kapky u nosu). Objem kolem zápěstí se upravuje díky nastavitelné manžety na suchý zip. Spodní strana je opatřena polstrováním s přilnavou silikonovou aplikací.

Naše soutěžní otázka zní:

Naše redaktorka Barča nám pravidelně píše do rubriky „Krásná a zdravá“. Jaký recept/článek z letošního roku vás zaujal a proč?  Vyzkoušeli jste nějaký?

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne.

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou a také na Facebooku Dámy na kole.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková