Bikecheck: Head Adapt Edge Karly Štěpánové

V novém dresu a na novém kole jezdí v letošní sezóně přední česká bikerka Karla Štěpánová

V úvodu roku jsme psaly o přestupu stálice české bikové scény Karly Štěpánové ze zahraničního angažmá pod křídla českého týmu Cyklostar Head Pirelli. Tam přešla poté, co její předchozí tým Maloja Pushbikers skončil.

S novým týmem přišla samozřejmě také nová kola. Manažer Jaroslav Žitný ale musel řešit změnu, po mnohaleté spolupráci s dodavatelem rámů nedošlo k prodloužení smlouvy, nově byla navázaná spolupráce se značku Head. 

Značka, která má mimochdem české kořeny, připravila pro závodníky limitovanou edici svých karbonových fullů Adapt Edge.

Karly bike je 10 v pořadí a má samozřejmě spoustu personifikovaných komponentů a detailů. Například pedály Garmin Rally s s wattmeterem nebo signatura na rámové trubce zobrazující její iniciály a hlavu jejích oblíbených pejsků Whippetů jménem Besi a Perry. 

“Hodně mě na kole baví barevný šroubky, takže všude, kde to jde, mám momentálně duhový. Kolo musí prostě ladit… Nejhezčí je pohled, když je kolo čerstvě umyté a celé se na sluníčku třpytí, perleťová bílá a duhová je prostě lambáda!” řekla o svém novém mazlíčkovi Karla. 

Kolegové z mtbs.cz připravily podrobné představení tohoto biku, na kterém mimochodem Karla už tento víkend pojede  Mistrovství Evropy v maratonu, jenž hostí Jablonné v Podještědí. Podívat se můžete zde.

Foto:Jan Němec

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková