„Až pojedete na sever“. Pozvánka do nově otevřeného Koloshop Bikeparku

Nabitý týden v rámci Koloshop FESTU nabídl výběh s ambasadorkou Katkou Neumannovou, zajímavé přednášky, ale také ostrý test nového bikeparku

Tým teplické prodejny Koloshop nachystal druhý týden v červnu pro své zákazníky i další nadšence cyklistiky a běhání týdenní akci „Koloshop FEST“. Od pondělí do pátku byl připraven zajímavý program, půjčovaly se na test kola napříč značkami, s motorem i bez. Byla možnost vyzkoušet běžecké boty Dynafit, Inov-8, On a Saucony, ale také okouknout nějaký nový outfit z letošních povedených kolekcí.

Každý, kdo přišel nemohl minout i parádní venkovní expozici retro kol, tady se čas vrátil do krásných devadesátek. Klein, Cannondale, GT…

Kdo se chtěl něco dozvědět, mohl využít i několik přednášek, ať už o tom, jak pečovat o kolo a jakou správnou kosmetiku pro něj zvolit, nebo se dozvědět zajímavosti z výživy.

Hvězdou čtvrtečního odpoledne byla Kateřina Neumannová, která se nejprve trpělivě podepisovala a fotila, v podvečer pak vyzvala odvážné na 5kilometrový výběh.

A taky se závodilo se, a to hned dvakrát, jednou bojovali dospěláci v časovce do vrchu, pátek si přišly poměřit své síly děti.

Jejich závodní trať byla situovaná za prodejnu a částečně vedla i po nově zbudovaném bikeparku. Tahle novinka si odbyla slavnostní opening a je zcela oprávněně chloubou samotného majitele Koloshopu Honzy Tančina i jeho celého týmu.  

Nový BIKEPARK

Tenhle počin si zaslouží obdiv. Cesta to nebyla lehká, ale celý Koloshop tým v čele s kapitánem má ve své vizi jasno.

Proto ohlédnutí za Koloshop FESTem, který se příští rok bude určitě opakovat, zakončíme vzpomínkou na prvotní nápad až po metu, co prozrazuje: hotovo!

 

„Začalo to jako malý nevinný obchod s velkými sny. Tvořit, budovat, stabilizovat se, ale především rozvíjet sebe i své okolí nejen o věcné statky, ale také o zážitky s nimi spojenými. Chtěli jsme vytvořit proto něco nezapomenutelného na první pohled. Něco, co tu bude pro všechny, a to každý den. Kdo chce jezdit, hledá si své prostředí, svá místa stará i nová, své tratě. Někteří jezdci chtějí výzvy, jiní klid, další zase nečekané, a někteří svou zajetou klasiku. A proč si něco takového nezařídit přímo u nás v Novosedlicích, na očích Koloshopu, kde můžeme darovat zážitek a těšit se z pohledu na radost všech a být zde v případě pomoci. Právě tady se zjevila svítící žárovka. Bike Park pod naším praporem jako maják pro sportovce i pro ty, kdo touží po zážitku na kole. Ta představa byla fascinující a možnost něco takového dokázat se stala výzvou.

A pak přišly na řadu hlína, dřevo, prach i pot všech, kdo se na tvorbě podíleli.  Nový bike park plný zatáček, pevných nájezdů, můstků a lehčích či tvrdších dopadů, vše v moderním provedení.“

Blog Koloshop.cz

Tak až pojede na sever, s kolem do Krušek, určitě si udělejte hodinku čas a zajezděte si s místními bikery. Možná vás zahlédne ze své kanceláře i Honza Tančin a věřte, že mu tím uděláte radost.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková