20.12. – DNK Adventní kalendář

Frčíme pomalu do finiše…

SOUTĚŽ UKONČENA! Vítězkou se stává  Hana Vejrostová z Brna.

Gratulujeme a všem ostatním děkujeme za odpovědi!

Tak jo, tak tu máme další voucher, který můžete proměnit za nějakou superko věcičku. Nemusí to být nutně vánoční “měkouš”, i když na tomhle e-shopu by tenhle tip dárku udělal 100% radost. 

Dnes nadělujeme možnost zakoupit nějaký užitečný produkt s logem KASK. Pokud vám při přečtení naskočí to, že je to italská značka, která se specializuje na výrobu helem pro lyžování a cyklistiku, tak je to sice správně, ale….tohle uskupení písmenek si pro sebe vybrali i dva švédští freerideři Kaj Zackrisson a Sverre Liliquist. Ti vyslyšeli poptávku po pletených čepicích. Upletli pro sebe, potom pro své kamarády, a protože jsou to veselí chlapíci, tak se jejich veselé motivy staly kultovní freeriderskou záležitostí. Postupně rozšířili sortiment o lyžařské brýle, lyžařské ponožky a spodní zimní i letní prádlo z merino vlny.

A protože DNK má na e-shop úzké vazby (a najdete tu i naše DNK dresy), soutěžní otázka se bude týkat nás, našeho webu Dámy na kole ;). Letos jsme pro vás natočily 18 podcastů! Věříme, že se vám tahle novinka na DNK (která ale v lednu oslaví rok od prvního dílu)  líbí a baví vás. 

Soutěžní otázka zní:

Kdo byl naším úplně první hostem a jaké bylo stěžejní téma, které se objevilo i v titulku? 

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne.

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková