14.12 – DNK Adventní kalendář

Dnes něco pro něj i pro ni 🙂

SOUTĚŽ UKONČENA!
A vítězkou se stává Katka Adámková 🙂
Té gratulujeme a všem děkujeme za odpovědi!

Dnes naděluje Specialized. A my (samozřejmě díky našim dalším milým partnerům) přidáváme bonusy.

Nicméně jako hlavní cenou již 14.soutěžního dne jsou dámské cyklistické krátkoprsté rukavice Specialized Body Geometry Sport.

Pohodlí, detailně propracovaný střih, funkční materiál– to nabídnou dámské rukavice Body Geometry Sport.

Jistý úchop řídítek zajistí syntetická semišová dlaň, která vyniká skvělou přilnavostí.

Pohodlí zajistí gelové a pěnové polstrování, které je v klíčových kontaktních oblastech, aby pohltilo vibrace při jízdě. Komfort doplní i materiál na palce, který je z jemného a absorbujícího materiálu Microwipe™ pro snadné setření potu. Na svršek rukavice byla použitá jemná, pružná síťovina.

Zdravá lahev od RB Mědílek – je dárek, který potěší nejen cyklisty, ale třeba i školáka. Jak se liší od běžného cyklistického bidonu? Lahev je zdravotně nezávadná a ekologicky šetrná, je totiž vyrobena z polypropylenu určeného pro lékařské a farmaceutické použití. Ten zabraňuje šíření plísní a zápachu, což je nejčastější problém lahví na pití.

Další bonus do našeho balíčku jsou cyklistické ponožky české značky LAWI. Barva klidně uni sex, velikost spíš pánská ;). 

Rukavice jsou dámské, ponožky pak pro pána…o lahev bude losovačka? Nebo si ji budete střídat, když má dva snadno vyměnitelné zátky? Samozřejmě, berte s nadsázkou…ale inspirovalo nás to k soutěžní otázce.

Soutěžní otázka zní:

Je něco, o co se doma s přítelem/manželem dělíte, střídáte, hádáte….? 

 

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne.

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou také na Facebooku Dámy na kole.

Katka Polívková