22.12 – DNK Adventní kalendář

Vánoce už klepou na dveře, zbývají nám tři soutěžní dny a dárky, které jsou hodny finále….

Dnes soutěžíme o brýle KLS Dice Photochromic. Jak naznačují počáteční iniciály, jde o produkt, který najdete v portfoliu slovenského Kellysu. Brýle DICE Photochromic patří mezi uni sex model, mají moderní tvar skel, která jsou poměrně velká. Přesto ani dívky s drobným obličejem nemusí nutně hledat jinou variantu. Brýle totiž pěkně na obličej sednou, jen si musíte ohlídat kompatibilitu s vaší stávající helmou.

Využívají speciální polykarbonátová skla, která obsahují molekuly schopné reagovat barevnou změnou při styku s UV zářením. Tento materiál dokáže navíc stoprocentně filtrovat UVA, UVB i UVC záření a současně je vybavený povrchovou úpravou antiwater, antiscratch a antifog.

Dice Photochromic  mají vyměnitelná skla, jedno je čiré, druhé zrcadlové. Výměna není nijak složitá, obruby se skládají ze dvou částí, horní a dolní, z kterých se sklo jednoduše vycvakne.

Jako bonus přidáváme dámské tričko Kellys z lifestyle kolekce. 

Vánoce už klepou na dveře, přípravy vrcholí, cukroví napečeno, někde se ještě slepuje linecké nebo plní krémem třeba brabantský dortíček….

Soutěžní otázka zní:

Které je vaše nejoblíbenější  vánoční cukroví? Máte nějaký rodinný recept, který se předává z generace na generaci?

Odpověď pošlete na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou také na Facebooku Dámy na kole.

Katka Polívková