Odhalená redakce – díl III.

Web Dámynakole v novém designu funguje už přes dva měsíce, zájem stoupá a těší…A tak je na čase trochu blíže představit redakci, která pro vás píše, testuje a chystá v budoucnu spoustu zajímavostí.

I dnes pokračujeme v představování redakce….díl I. patřil naší šéfredaktorce Káje , včera se nám “odhalila” redaktorka Jana.  Dnes je na řadě třetí dáma – Jitka Mimránková

Kolo k ní patří od malička. Sloužilo pro radost, jako dopravní prostředek i jako závodní  stroj k dobývání….ale ne, Jíťa jako amatérka netoužila dosáhnout na stupně vítězů (i když i to se jí párkrát zadařilo).  Závody si vždy přijela především užít, ať už šlo o biky, silničku nebo i cyklokros .  A vztah  k cyklistice a šikovnost dokazuje i jednou výjimečností – jako jedna z mála holek si zvládá svoje kolo skvěle servisovat .

„Cyklistika je jen jedna“ a je skvělé, že má různé podoby a je v ní stále co objevovat. Každý rok se najde nějaká výzva, kterou je třeba pokořit.  Přes týden mi kolo opět slouží jako dopravní prostředek na cestu do práce a o víkendu je to ten nejlepší způsob na odreagování a zlepšení nálady”.
A ještě něco : na kole bych potřebovala diktafon, dokáži si na něm skvěle utřídit myšlenky, ale  bohužel,  sesednutím ze sedla se většina z nich vypaří 🙂 “

 

 Otázky na tělo

 Bike nebo silnička?
Cyklokroska! Aktuálně vede díky dvěma párům kol – jedny na silnici, druhé do terénu.

 Běžky nebo sjezdule?
Ani jedno, nejoblíbenější zimní sport jsou nordické brusle a dlouhé hodiny na ledě.

Město nebo les?
Les, příroda, ticho a klid vítězí na plné čáře nad hlukem a stresem měst.

Pretty woman nebo Pulp fiction?
Pretty woman

Víno nebo pivo?
Jako holka ze Slovácka jsem pro víno.

Oblíbená barva?
Mám ráda všechny stejně, žádná není ta „vyvolená“.

Tutový relax?
Práce na zahradě, kuchtění a v zimě horká vana.

Autor: redakce

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková