Lítáte v tom? DNK tipy na nákup.

Pár tipů na nákupy, v hlavní roli kolo. Ať je vidět, co nás baví!

A baví nás jezdit i objevovat hadříky a doplňky, které prozradí, že kolo prostě milujeme! Přinášíme vám několik tipů, co se nám zalíbilo. Třeba jako inspiraci na nákup, ať přivítáte hezké jarní dny v novém …

Růžové tričko s lebkou

Tričko pro opravdové cyklistky. Kombinace něhy i pořádné kuráže. Design napoví, jak to jeho majitelka myslí s kolem vážně. Obrázek lebky je doplněn citátem:  „ Nějaké otázky? Na biku je odpověď“.

Více info ZDE

 

Tmavě modré šaty s cyklo aplikací

Pohodlné, splývavé šaty z bavlněného úpletu v temně modré barvě. Rozevlátá víla Ariel opustila vodní říši a už si to uhání na svém kole. Tento motiv zdobí velkou část předního dílu šatů….

Více info ZDE

 

Tyrkysové tričko s V výstřihem

Další z výstižných motivů pro akční holky. Kolo, jako základ všeho, ale baví nás toho víc. Co říkáte, vystihuje to právě Vás? Tričko je z bavlněného úpletu, příjemně k dennímu nošení.

Více info ZDE

 

Dětské šaty pro malou cyklistku

Tyhle růžové šatičky udělají radost nejen vaší malé slečně, ale určitě i taťkovi, tedy pokud je i on kolem posedlý. Na společné rodinné procházce vám to bude moc slušet. Materiál je 100% bavlna, velikosti jsou pro věk 3,4, 5 a 6 let.

Více info ZDE

 

Deštník v cyklodesignu

 

Buďte připravená na aprílové přeháňky! Tento deštník vás nejen ochrání před deštěm, ale bude i slušivým doplňkem k vašemu outfitu. A cyklo motiv napoví, že kdyby právě nepršelo, raději byste se proháněla na svém kole…

Více info ZDE

Líbilo se něco? Máte i vy nějaké tipy? Napište nám do redakce, rády předáme dál…

Autor: Kája P.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková