Výsledky vánoční soutěže “Hádej, kdo to je?”

Známe vítěze naší vánoční soutěže! Podívejte se na všechny nápovědy, i závěrečné odhalení…

Vánoční soutěž “Hádej, kdo to je?”,  už má své vítěze. Na naší fotce, kterou jsme vám po tři dny lehce upravovaly, se neskrýval nikdo jiný, než naše špičková bikerka Karla Štěpánová, pospolu s dvěma muži, bývalým a budoucím manažerem. Národní dres a úsměv Karly v její tváři napovídá, že jde o momentku z úspěšného vystoupení na mistrovství světa v Novém Městě na Moravě, kde dokázala vybojovat své vytoužené umístění do 20. místa, což do puntíku splnila. I za to jistě patří dík ex manažerovi, Liboru Opltovi, který stojí nalevo od Karly, vpravo je pak současný manažer a kouč, Zdeněk Löeffelmann, v jehož péči bude Krala v nadcházejících sezónách.

Nestihli jste všechny tři soutěžní dny? Pojďme se ohlédnout za našimi nápovědami…. a na konci JMÉNA VÍTĚZŮ!

Den 1. 

Uhodnou všechny tři osoby bylo nereálné, ale pozorný čtenář už postřehl národní trikolóru, padaly první tipy na českou reprezentantku, pravda nejčastěji se objevovalo jméno Kateřiny Nash.


Den 2.

První tutovky! Prozradily to oči nebo i helma, že vám skrýváme Karlu Štěpánovou? Každopádně se objevily správné tipy, dokonce už padlo i jméno právě Libora Oplta.

 

Den 3.

Pro všechny, co se zajímají o závodní scénu úplná hračka.  Trička pro Karly fun club, s originálním designem, byly nápovědou pro každého. A nám už se hrnuly správné odpovědi…

mm

Takhle je to správně!

Zleva: Zdeněk Löeffelmann, Karla Štěpánová, Libor Oplt


A tady je přehled našich vítězů: 

Michal Blažek, Martin Sochor, Barbora Klapová, Pavel Landa, Ivo Hykyš, Radka Renčová, Ondřej Ušel, Kristýna Červinková.

Všem blahopřejeme a brzy se mohou těšit na vylosované dárky!

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková