Bike Prague se blíží a Dámy na kole jdou do akce. Přidáte se?

Už 20. května 2017 se pojede šestý ročník závodu BIKE PRAGUE powered by Genesis a DÁMY NA KOLE nebudou ani letos chybět! Přidáte se k nám? Na dresu nezáleží….

Už 20. května 2017 se pojede šestý ročník závodu BIKE PRAGUE powered by Genesis a DÁMY NA KOLE nebudou ani letos chybět!


Letošní ročník doznal termínové změny, ale vše ostatní zůstává. Přívětivé a prostorné zázemí u obchodního centra Galerie Butovice, servis pro účastníky i doprovod, program i pro malé cyklisty.

Dospěláci se mohou opět rozhodnout až přímo na trati, jestli pojedou trasu na 65, nebo 35 kilometrů. Závod je připraven jak pro ostřílené bikery, tak i ty, co si pojedou na pohodu. Krátká a nenáročná trasa zavede závodníky do Prokopského údolí, kdo si zvolí dlouhou trať, toho čeká řada zábavných sjezdů, trasa zamíří i na známý vysílač Cukrák.


BIKE PRAGUE powered by Genesis 2017

Sobota 20. 5. 2017

7–11:00   Registrace, výdej startovních balíčků
12:00       START hlavního závodu ve třech vlnách

Kategorie dospělí: muži, ženy od 15 let
Kategorie děti: r. 2003 a mladší

Přihlášky a info k závodu ZDE

 

Závod nebo Výlet s číslem – oboje se počítá!

Už potřetí se v závodě představí i Dámy na kole. V soutěži Slow Motion obhajujeme vítězství, které jsem získaly díky Vaší podpoře.

Ne pro každého je důležitá honba za nejrychlejším časem, nejlepším pořadím. Proto jsme se již před třemi lety připojily do týmové soutěže Slow Motion a pro ty, co jezdí skutečně jen na pohodu, vymyslely krycí název „Výlet s číslem“.

Díky tomu se k nám v předchozích dvou letech přidaly i dámy, které stály na startovní čáře poprvé v životě! Odbyly si tak svou „závodní“ premiéru bez stresu a zároveň užily atmosféru velké akce společně s námi. Není to výzva i pro Vás?

web Dámy na kole

Závodnice – podpořte nás!

Chystáte se na závod, za svůj tým, ale přesto byste ráda podpořila DÁMY NA KOLE, otevřenou skupinu holek, slečen, žen a dam, zkrátka všech, co mají rády kolo? Díky za to!

Pořadí v týmové soutěži Slow Motion se určuje podle součtu časů všech členů týmu. Nezáleží tedy jen na rychlosti, ale významným faktorem je co nejvyšší počet členů týmu. V týmu tak vítáme i opravdové závodnice, které jsou zvyklé stát v první řadě a po startovním výstřelu vyrazit do boje se soupeři i nástrahami trati, s tím největším úsilím.

Stačí, když se v sekci Slow Motion připojíte do našeho týmu DNK.

Soutěžíme o startovné ZDARMA!

Už příští týden se můžete těšit na SOUTĚŽ o startovné zdarma.
Dárek ale bude čekat na každého, kdo se do našeho týmu přidá.

O tom všem již brzy….

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková