17.12 – DNK Adventní kalendář

Za týden je to tady…Štědrý den. Vy ale ještě můžete vysoutěžit nějakou pěknou cenu, kterou potěšíte někoho blízkého. Nebo sebe. Jednu takovou máme….

SOUTĚŽ UKONČENA!
A vítězkou se stává Květa Hedvíková 🙂
Té gratulujeme a všem děkujeme za odpovědi!

České zastoupení značky KROSS přidalo do DNK Adventního kalendáře cyklistické brýle PELOTON z dámské řady Femi LINE. Z této kolekce jsme vám letos představily velmi povedený komplet Flow v klasickém střihu a velmi elegantním černém designu s decentním motivem.

Cyklistické brýle PELOTON budou skvělým doplňkem pro dámy, a to nejen k zmiňovanému kompletu. Základ tvoří černý rámeček s několika decentními tmavě fialovými detaily.

Brýle PELOTON Femi Line mají polykarbonátová vyměnitelná skla. Vedle černých s fialovým leskem jsou součástí balení žlutá a čirá.

Součástí balení je i ochranný čistící sáček, brýle jsou uložený v pevném pouzdře na zip.


Jako bonus k touto dárku přidáváme cyklistickou termolahev značky AUTHOR, kterou ocení především ti, co i v zimě stráví na kole víc, jak půldruhé hodiny. Takový i trochu delší čas ochrání lahev Termal váš nápoj v příjemné teplotě.  

Na začátku léta jsme vám představily dva dámské komplety plus několik zajímavých doplňků z řady Femi Line.

Soutěžní otázka zní:

Napište názvy alespoň dvou produktů, které jsme vám představily v našem článku “KROSS vás oblékne s nápadem, kvalitně a za peníz, který jste nečekali”. 

Odpověď pošlete na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou také na Facebooku Dámy na kole.

Katka Polívková