5.12 – DNK Adventní kalendář

Copak máme z překvápko na Mikuláše?

SOUTĚŽ UKONČENA! Dnešní odpovědi byly osobnějšího rázu a vítězkou se stává Tereza Vybíralová.
Té gratulujeme a Vám všem moc moc děkujeme za odpovědi!

O Mikulášskou nadílku se v rámci DNK Adventního kalendáře postarala značka Bontrager.

Věříme, že výherkyni či výherci uděláme spoustu radosti….a v případě rukavic pak zapálené bikerce bezpochyby i úžasnou službu…my víme, o čem je řeč;). Tím jsme prozradily, že dnešní dárky jsou dámské.

Takže o co dnes soutěžíme? Mám tu jedny M kové rukavice a o velikost větší (i širší) tričko.

Dámské rukavice Rhythm jsou prodyšné dlouhoprsťáky, z odolného materiálu. Rukavice mají rafinovaný střih, který využívá zesíleného materiálu PORON, aby se ochránily kloubky ruky.

Naopak jednoduchá a bez gelových výplní je dlaň, zde je použitý materiál AX Suede Quattro, který trochu utlumí vibrace, ale především nabídne perfektní a jistý pocit při držení řídítek.

Sametový palec pro utírání potu ( a také máte zkušenosti, že častější je kapka u nosu? 😉 ), zakončení do pružného lemu. Sedí skvěle!

Na volné poježdění nebo city biking, pro někoho třeba i jako  life styl – takové může být využití pro tričko Evoce Mountain tech. Volný střih, výstřih do V, bavlna s příměsí vlákna Polygiene®, který eliminuje zápachy.

Soutěžní otázka zní:

To, že je značka Bontrager úzce propojená s americkým Trekem je všeobecně známo, stejně jako to, že v závodním týmu Trek Factory jezdí tři velmi sympatické bikerky, které jsme i letos viděli na SP v Novém Městě na Moravě. 

Emily, Jolanda a Evie….k
terá z nich je vaše nejoblíbenější a proč? 

Napište nám na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou také na Facebooku Dámy na kole.

Katka Polívková