Nová Scott CONTESSA 2022. Inspirovaná jedním ze čtyř přírodních živlů

Nová kolekce pro dámy….

Scott Contessa – to je už pěknou řádku let označení pro dámskou kolekci švýcarského výrobce. Řada Contessa v podstatě kopíruje pánskou nabídku a to mezi silničkami, gravel biky, xc závodničkami i trialovými koly. A s tímto označením nechybí na seznamu ani kola s velkými zdvihy a mohutnými plášti – enduro biky, to platí samozřejmě i na rychle se rozvíjející segment elektrokol.

Už druhý rokem je velkým lákadlem speciální výběrová kolekce Contessa Signature. Po loňském úspěšném designu, kdy byla pro celou kolekci charakteristická temně vínová barva přichází Scott pro letošní rok s novou barevnou variací, odstíny i grafikou inspirovanou jedním z přírodních živlů-vodou. Voda jako živel je jemná, nenápadná, ale také má velkou sílu. Scott Contessa Signature-to jsou vybraná kola, oblečené, doplňky.

Na jejím vzniku se podílely i ženy a jejich vzkaz je jednoznačný: nezáleží, jaké kolo chceš, umíme tě pro tvé dobrodružství vybavit tím nejlepším. Na jejím vzniku se podílely i ženy a jejich vzkaz je jednoznačný: umíme tě pro tvé dobrodružství vybavit tím nejlepším. A oblečení? Kdo neodolá, získá produkty s neotřelým designem, z funkčních materiálů, vždy přizpůsobené konkrétní disciplíně.


Spojujícím prvkem je voda, její odstíny, linie vlny, která se objevuje na hladině, když fouká vítr. Tahle grafika se objevuje na dresech, na kolech, a to v různých variacích.

Kolekce pokrývá silniční cyklistiku i MTB i moderní gravel, v doplňcích jsou v nabídce přilby Centric Plus, Stego Plus a Argo Plus, dva typy bot z nejvyššího řady: Road COMP Boa, Gravel Pro, barevně sladěny jsou brýle Shield a samozřejmě nemůže chybět kompletní kolekce oblečení a dalších doplňků pro silnici, XC, Trail …až po enduro.

Klenotem v koruně kolekce Contessa Signature jsou kola, pro silnici byl vybrán Addict RC 15, milovnice offroad jízdy mají pro své zážitky model Addict Gravel 15.

Na vrcholu bikové nabídky trůní vymazlený Spark RC 900, kterého doplňuje s vyššími zdvihy Ransom 910. A poslední zástupce je z řady elektrokolo a důvěru dostal Genius eRIDE 910. A jako zástupce e-bike Patron eRide 900.

V nabídce jsou elegantní komplety v provedení krátký nebo dlouhý rukáv, volné i přiléhavé kraťasy. Všude více či méně výrazně zapracován vodní vzor.

K tomu samozřejmě i dokonale sladěné rukavice, celkový dojem podtrhne barevně ladící helma nebo tretry.

Podrobné představení vybraných kol i doplňků najdete postupně v našich rubrikách, info o dostupnosti a cenách na stránkách českého zastoupení značky Scott.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková