7.12. – DNK Adventní kalendář

Dnešní dárek pro všechny cyklisty, přátele cyklistek a přítelkyně cyklistů i ty ostatní

SOUTĚŽ UKONČENA! Vítězem se stává Roman Listinký.

Gratulujeme a všem ostatním děkujeme za odpovědi!

O tom, že i kola čím dál víc lákají zloděje, ví asi každý. Buď zažil tuhle negativní zkušenosti na vlastní kůži, nebo zná z doslechu od kamarádů. Stačí chvilka nepozornosti a neuzamčené kolo se stane snadnou kořistí. A tak je už nutností, aby součástí naší cyklovýbavy byly i zámky na kolo. Hodí se jak subtilnější, který jde vzít s sebou do batohu na výlet, když řešíte váhu, své využití najde i robustnější.

 

O jednoho super ochránce budeme dnes soutěžit! Poskytl nám ho slovenský Kellys a je to zástupce kategorie pevný, ocelový, nejbezpečnější.

Model KLS FOLD 30 je ocelový skládací zámek, který má kompaktní design. Součástí je plastový držák na rám, takže lze zámek připevnit i na kolo. Má protikorozní úpravu, takže se nemusíte bát, že by neodolal nějaké té dešťové přeháňce.

A ještě jeden technický údaj: zvolený Ultra B-cylindr je odolnější a bezpečnější mechanismus zámku, takže zlodějíček nemá šanci.

Soutěžní otázka zní:

Výrobce Kellys nabízí před 20 modelů zámků na kolo a FOLD 30 má k sobě ještě další varianty, jejich označení se liší číslovkou. 

Mrkněte na stránky Kellysbike.com a napište nám o které jde?

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne.

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková