CZECH MIX TEAM bojuje v Německu

Závodnice z CZECH MIX Teamu vyrazily na třídenní etapový závod Auensteiner-Radsporttage….

Závodnice z CZECH MIX Teamu  vyrazily na třídenní etapový závod Auensteiner-Radsporttage,  /2.2 UCI kategorie/,který se jede v sousedním Německu. Ženy včera v podvečer zahájily závod časovou jednotlivkyň na 6,3 km, následující dva dny se pojedou hromadné závody – v sobotu 97 km, s převýšením téměř 2000 m, v neděli je vypsaná etapa na  127 km, rozdělených do 14 okruhů, v každém z nich je čeká 190 m převýšení, což je ve výsledku téměř 2700 nastoupaných metrů.

Tým nastoupil ve složení : Zuzana Neckářová, Božena Kučerová, Tereza Gargelová, Naďa Voračová, Elen Vaníčkova a Aneta Rotterová.

CZECH MIX Team před startem první etapy

Včerejší časovku nejlépe zajela česká silniční jednička, Zuzana Neckářová, skončila na 9. místě. “ Začínalo se až v půl sedmé večer, ale i tak bylo horko, asi 34 stupňů. Časovku jsem jela na doraz, profil,nebyl moc náročný, jen lehce zvlněný, ale dojezd dost technický a tam se rozhodovalo o cenných vteřinách. Těším se na další etapu, věřím, že si své umístění ještě vylepším. V týmu panuje super nálada, máme od doprovodu skvělou péči “, dodává Zuzka k včerejšímu dni.

Nejlepší z českých závodnic – Zuzana Neckářo

Autro: KajaP

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková