SPECIAL(ized) bleskovka

Co se líbí holkám z dámské kolekce Specialized? Jedna otázka při testovací vyjížďce vám napoví….. A my v DNK víme, že se opravdu máte na co těšit!

Swieradow-Zdroj leží jen pár kilometrů od českých hranic a stejně tak blízko je českému Singltreku pod Smrkem. A právě tady probíhá představení novinek značky Specialized. Značky, která je velmi vstřícná a pozorná k ženské cyklistice a každoročně nachystá pro dámy spoustu novinek. U toho samozřejmě nemohla chybět ani naše redakce, tedy….konkrétně moje maličkost. Než pro vás nachystám podrobný článek s vybranými zajímavostmi, vyzpovídala jsem – a jak jinak, než na testovací vyjížďce – dvě dámy, které jsou se značkou  Specialized  úzce spojeny.  Tereza Votavová má na starost kompletně dámskou divizi, marketing a komunikaci, druhá do party byla Alena  Klierová, která zde pracuje jako  finanční manažerka pro Českou republiku. Obě na kole jezdí a to nejen v rámci firemních „lunch ride“ vyjížděk, Tereza má za sebou bohatou závodní minulost ve fourcrossu, Alena je sporťačka a zážitková jezdkyně, která ale nutně nevyhledává ty nejtěžší terény.

Obě holky dostaly jedinou otázku, co je pro ně samotné v letošní kolekci největším překvapením. Na co se mají čtenářky DNK těšit, na co eventuelně našetřit…

IMG_6532

Alča: Řeknu můj čerstvý zážitek, kdy jsme tady po práci vyrazila s hodně vytrénovaným kolegou na místní traily. Normálně bych mu nestačila, ale vyzkoušela jsem dámský  e-bike, Turbo Levo. Zábava, pohoda. Užila jsem si to, nebyla mrtvá po dvouhodinovém poježdění v lese.  Kdo nevyzkoušel, ať předem nezatracuje.

Téra: Kola jsem viděla už mnohem dřív, v náčrtech, takže jsem tušila, co jak bude vypadat. Moc příjemně mě překvapily barvy letošní kolekce oblečení, to si myslím, že se povedlo. Když bych měla vybrat model kola, který udělá holkám radost, tak je to určitě Camber. Povedené trailové kolo, se zdvihem 130mm, udělá skvělou službu v terénu a přitom se na něm i docela příjemně vyvezete na kopec.


Tak se již brzy těšte na přehled novinek, které začínají pozměněnými barvami ověřených modelů a končí novým dámským terénním elektrokolem, které určitě dostane prostor k detailnímu představení.

Autor: Kája P.

 

 

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková