Alltraining.cz přidává další květnový pobyt na Mallorce, zve rodiny s dětmi

Užijte cyklistické jaro na Mallorce i s celou rodinou! Nový termín tréninkového kempu na Mallorce s Alltraining.cz od 8. do 15. května…

Užijte si kola, slunce a příjemný relax na pláži. Cyklistika, sluníčko, moře, koupání, spousty kilometrů a vyžití pro celou rodinu… přesně tak vypadá balearský ostrov Mallorca v polovině května. Využijte dne volna ve státní svátek a vyrazte na cyklistickou dovolenou se vším všudy. 

Na všech kempech zbývají již poslední volná místa, tým z Alltraining.cz pro vás připravil nový termín. Ten je určen i pro celou rodinu, krásné počasí k tomu vybízí, a tak mohou vyrazit i ti, kteří se nechtějí doma dělit. Kromě klasického aktivního cyklistického programu, regeneračních procedur v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu Java, tak může strávit příjemný jarní týden ve slunečném počasí s maximálním vyžitím i celá rodinka.

alltraining 2016-14

V květnu na vás na Mallorce čekají nejen prosluněné silnice a teplé letní počasí, které nadchne každého cyklistu, ale také již vyhřáté moře a spousta zábavy, která doplní sportovně laděný program a vy si užijete skvělou dovolenou se vším všudy.

Mallorca je ideálním místem pro cyklistiku a každoročně se zde sjíždí tisíce cyklistů nejrůznějšího věku a výkonnosti z celé Evropy. Mnoho dní zde tráví vrcholoví sportovci i cyklističtí nadšenci, od dětí až po seniory. Mallorca je zkrátka ostrov cyklistům zaslíbený, kde si cyklistiku všichni vysloveně užívají.

Na Mallorce je velké množství širokých silnic i malých silniček s malým provozem, které se klikatí po celém ostrově. Zatímco jihovýchod ostrova je rovinatější a vhodnější pro první jarní kilometry, na severní straně se týčí členité pohoří s kopci až do 1 000 m n. m., kde si naopak můžete dát pořádně do těla a vyjet si na pěknou vyhlídku. Výhodou ostrova je především skvělá infrastruktura, kterou mají naši trenéři v malíku, a proto s nimi nezabloudíte ani na nejmenších stezkách. Díky nim bude každý trénink jedinečný.

alltraining-dnk - 2016-10

Kromě každodenního cyklistického programu pro aktivní účastníky nabízí Alltraining.cz v termínu 8.–15. 5. program i pro celou rodinu, která si během klasické přímořské dovolené může užít i sportovní program na kole.

 

Cena tréninkového kempu 23.990 Kč pro aktivní účastníky zahrnuje:

  • polopenzi v čtyřhvězdičkovém hotelu s prvotřídní kuchyní pro sportovce i gurmány
  • wellness zázemí s vnitřním bazénem, saunou a fitness
  • tréninkový program vedený týmem odborníků Alltraining.cz
  • zapůjčení nového celokarbonového závodního kola Specialized Tarmac Comp na celý pobyt a nastavení posedu
  • úvodní zátěžový test fyzické kondice
  • iontové nápoje a výživový balíček od firmy Nutrend
  • regenerační služby (masáže a fyzioterapie)
  • testování top modelů silničních kol Specialized a výrobků od partnerů (Garmin, Cycleops, Compex, PowerBreathe)
  • doprovodné vozidlo a mechanik na každý trénink
  • cyklistický dres Lawi a dárky od všech partnerů kempu
  • transfer z letiště a zpět v době řádného termínu kempu
  • možnost zapůjčení inline bruslí Rollerblade zdarma
  • besedy a dobrou náladu

    objednat zde

     

Aktivní program pro doprovod

Nenechávejte své protějšky doma a užijte si společnou dovolenou na tréninkovém kempu! Pro vaše drahé polovičky je připraven aktivní cyklistický celodenní program pod vedením trenéra. Manželky či přítelkyně si užijí sportovní dovolenou, odpočinou si od všedních povinností, a navíc zapracují na svojí kondici. Nabízí se jim jedinečná možnost vychutnat si sportovní aktivity bez starostí.

Aby se mohly plně vrhnout do každodenního sportovního programu, je zajištěno hlídání dětí (od 5 let). Pak mohou bez starostí podniknout na kole pěkný výlet po mallorských silničkách, zdokonalit techniku jízdy pod vedením trenéra a zapracovat na zvýšení celkové fyzické kondice. Večer pak určitě rády využijí služeb fyzioterapeuta či maséra, aby si mohly užít další aktivní den. V případě zájmu ke nabízen pobyt pro vašeho partnera i bez společného celodenního tréninkového programu za příznivou cenu.

Program pro malé

Neváhejte a vezměte na tréninkový kemp i své dítě. Ve skupině vrstevníků ho naučíme základy jízdy na kole tak, aby hravě zvládlo jízdu v terénu, osvojilo si základní cyklistické návyky a dovednosti, a jízda na kole se tak pro něj stala zábavným a bezpečným sportem, který ho bude bavit stále více. Na kempu probíhají každý den tréninkové lekce, kde děti projdou nezbytné cyklistické dovednosti. Pro všechny začínající malé bikery je možnost zapůjčení kola na místě.

Autor: Komerční článek
Foto: Alltraining.cz

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková