Vendula Kuntová posiluje tým Nilfisk Ghost.

Hned tři akční dámy budou bojovat za tým Nilfisk Ghost, velkou posilou je bikerka Vendy Kuntová.

Sympatický počin přišel ze strany bývalého excelentního silničáře, Jana Hrušky, nyní managera týmu Nilfisk Ghost, když angažoval hned tři zástupkyně něžného pohlaví.

Vedle dvaadvacetileté Lenky Fridrichové, která v týmu působila již vloni, je velkou posilou bikerka Vendula Kuntová. Tato sympatická blondýnka tři roky jezdila v týmu Honzy Slavíčka (Expres CZ Merida Kolín), kde dokázala vybojovat  dva tituly mistryně republiky v cross country (kat. U23), byla několikrát členkou reprezentačního výběru, fanoušci ji mohli vidět bojovat na MS v Novém Městě na Moravě. Vendula se bude i nadále věnovat cross country a cyklokrosu, ale uvidíme ji samozřejmě i na maratonských kláních.

 

Třetí dámou v týmu bude osmadvacetiletá multispotovkyně, Zuzana Wernerová, která se zaměřuje nejen na maratony a etapové závody, ale i různé adventure  akce a survivaly, které absolvovala např. ve Slovinsku nebo v Číně.

První ostrý start je naplánován na začátek dubna, kde se část týmu představí v etapovém závodě v Chorvatsku, holky budou sedlat kola GHOST Lector 8 a 7.

m
zdroj: TZ
Foto: Jan Němec, redakce DNK

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková