Známe vítězky soutěže o startovné na BIKE PRAGUE maraton

Startovné putuje za našimi čtenářkami, ale tím to nekončí, dámy….

   

Zkraje týdne jsme vyhlásily soutěž o startovné na bikový maraton BIKE PRAGUE powered by Genesis, kde se již třetí rok Dámy na kole zapojují do akce Slow Motion. Stačilo odpovědět na tři jednoduché otázky.

1.Kolikátý ročník závodu Bike Prague se letos pojede?

2.Dámy na kole v loňském roce zvítězily v soutěži Slow Motion, jejich celkový čas byl přes 57 hodin. Kolik členů měl tým DNK?

3.Může se k týmu Dámy na kole připojit i muž?

A správné odpovědi?

Letos se jede již šestý ročník maratonu, v tom loňském bylo v týmu Dámy na kole registrováno celkem 21 žen, ne všechny se k nám dostavily do stánku, ale jen „na dálku“ podpořily propagaci myšlenky zkusit závod beze stresu, v každém věku a v jakémkoliv tempu. Odpověď na poslední otázku někoho možná zaskočila, ale správná odpověď byla, že i muže v týmu Dámy na kole vítáme, jsou velmi vítanými posilami během jízdy i po ní.

Děkujeme všem za zapojení do soutěže i Vaše odpovědi. Ne každý se strefil do té správné, hlavně třetí v sobě skrývala trochu záludnosti.

Startovné zdarma na akci získaly tyto tři dámy, na které budeme kontaktovat v blízkém čase emailem.

Veronika Ausficírová
Petra Macháčková
Michaela Kubrichtová

A kdo nevyhrál, určitě ho to neodradí od účasti, a hlavně připojení do naší skupiny. Pro každou Dámy na kole, která se při registraci přihlásí do našeho týmu Slow Motion, budeme mít připravené dárky…ale o tom až někdy příště.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková