DNK ride Kokořín. Pojeď s námi!

Jsou zážitky, s kterých čerpáš energii dlouhý čas. Jeden takový jsme nachystali i pro Tebe.

Pouhých 40 kilometrů od naší metropole je malebná přírodní oblast unikátních pískovcových skal, překrásných jezírek a vesniček s lidovou architekturou, a také nově objevovanou bikerskou oblast – Kokořínsko.

Na malém území se tu nabízí hustá síť stezek, dávno zapomenutých přírodních trailů, které spolek KOKOstezky postupně oprašuje. Při stoupání na místní vrcholy se vám nabídnou překrásné rozhledy, minete vyhlášené roztodivné útvary, jako je Obří hlava, Žába nebo symbol celé oblasti – Pokličky. Po cestě dolů se už budete soustředit jen na zážitky z jízdy.

Akce, kterou jsme pro Vás nachystali, bude s báječným doprovodem, přední českou bikerkou a velkou znalkyní této oblasti, Jitkou Škarnitzlovou. Na chvíli zapomene na své závodní nasazení a při pohodové jízdě vás provede krajinou.  Určitě budete mít i možnost okouknout její technické dovednosti a finty, jak co nejlépe projet technický úsek.

Máte obavy z tempa? Obtížnosti?  V případě potřeby se rozdělíme na dvě skupiny tak, aby byl zážitek pro každého intenzivní, ale bez stresu.

O tom, že si to umíme užít, vypovídá i  VIDEO z jednodenního výletu na Trutnov trails.

Berte jako inspiraci a motivaci se k nám tentokrát přidat!

Info k akci: DNK ride Kokořín

Termín: 5. a 6.8. 2017

Cena: 650Kč/den, 1100Kč/2dny

Cena obsahuje průvodcovské služby, dárek DNK, iontový nápoj na startu etapy

Nejedná se o kemp, ale jízdu s průvodci. Nenacvičujeme, jedeme a učíme se za jízdy!
Nástin dne: dopolední etapa, přestávka na oběd (společně), odpolední etapa.

Účast v podvečer přislíbil  mechanik Jitky, ale především české bikové reprezentace, Pavel Čábelický, který zodpoví vaše všetečné dotazy.

Možnost se zúčastnit pouze v sobotu, neděli nebo oba dny.  Nocleh zajistíme v případě zájmu, kapacita je ale výrazně omezená.

Přihlašovací formulář ZDE

Upřesnění místa a času srazu (předpokládáme v 9:30h) upřesníme před akcí zde na webu, Fb stránkách DNK i osobním emailem.

Případné dotazy pište na adresu: damynakole@gmail.com

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková