SPEŠL krásná. Nové dresy od značky Specialized

Od race střihu po lehce přiléhavý, od decentní fialové po rozzářenou oranžovo-modrou kombinaci. Dres, nátělník…co je libo.

Fajnových dresů není nikdy dost! Také s tím souhlasíte? A také vás vždy potěší, když si oblečete nový komplet, cítíte se v něm šik a na kolo jdete ještě s větším natěšením? Pokud něco z toho platí i pro vás, anebo chcete mít jen přehled co pěkného byste si třeba mohla pořídit, máme tu malou přehlídku kolekce Specialized.

Jen pro zajímavost, pro dámy je výběr z 6 modelových řad a celkem 40 barevných kombinací. Vše v rozsahu velikostí od XS do XXL.

RBX Sport Logo SS – tyto dresy si oblíbí ty ženy, které nehledají těsně přiléhavý střih, naopak lehce splývavý v oblasti bříška. Klasicky nasazené rukávy, tři zadní kapsy a jako zajímavý prvek – reflexní zakončení levého rukávu. V nabídce je celkem 11 barevných variant. Cena 1 699 Kč.

RBX Comp Logo Team SS – dresy v tzv. relaxed fitu, vyrobeny z polyesterového materiálu, který je na omak lehký a jemný. Pohodlné zakončení lemu rukávu. Nabízí úpravu Hydrofit, aby udržel vaše tělo v suchu. Ideální pro letní ježdění. V nabídce celkem 12 barevných variant. Cena 2 399 Kč.

RBX Comp Terrain SS – dámský dres klasického střihu, s krátkým rukávem s týmovou grafikou, vyrobený z elastické a pohodlné tkaniny. Má všechny přednosti verze Comp logo, reflexní prvky, trojdílnou kapsu, celorozepínací zip s automatickou blokací jezdce. V nabídce je celkem 5 barevných kombinací. Cena 2 399 Kč.

SL R SS – dres nejvyšší kvality se závodními ambicemi. Lehký a jemný materiál, speciální střih, propojení předního dílu s rukávy, jejich zakončení bez lemu. Tři otevřené zadní kapsy, s horní vnitřní měkkou elastickou vrstvou a s vnitřní vodě odolnou kapsou se skrytým zipem. Poklud se do tohoto dresu zamilujete, volte minimálně o jedno číslo větší velikost. V nabídce celkem 4 barevné varianty. Cena 3 699 Kč.

Nátělník SL – ideální pro horské letní dny. Lehký elastický materiál, široké lemy, vsadky ze vzdušné síťoviny. Tkanina má povrchovou úpravu Hydrofit, která zajišťuje účinné odpařování vody a rychlé schnutí. Nátělník má dvě otevřené zadní kapsy, s horní vnitřní měkkou elastickou vrstvou. V nabídce je 8 barevných kombinací. Cena 2 099 Kč.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková