HOLOKOLO – cyklo ráj (nejen) pro holky!

Zavři oči, namysli si svůj outfit. Otevři je a vybírej! Tohle je realita cyklistické prodejny Holokolo

Když tě někdo pozve do velké cyklistické speciálky a patříš mezi tu skupinu lidí, pro kterou je kolo vášní, určitě tam budeš mít na co koukat. Naleštěná kola v nejrozmanitějším designu, od barev tlumených až po extravagantní trendy blyštivý elox. Pozornost určitě upoutají i stojany s oblečením a nějakými doplňky. I koutek s komponenty…ale tohle už je spíš parketa pro chlapy.

Představ si, že na podobném prostoru nebudou stát kola, ale všude, kam se podíváš, bude cyklistické oblečení. Zavři oči, namysli si svůj outfit. Otevři je a vybírej! Nebo se svěř do péče prodavače.

To není sen, to je realita, kterou nabízí pražská prodejna se sympatickým názvem HOLOKOLO. Sídlí ve Vršovicích, nedaleko někdejší továrny na kovovou galanterii Koh-i-noor.

Na více než 330 m2 si můžete vybírat z více než 6000 kousků oblečení! Cyklistické srdce jásá, je tu snad vše, o čem jste kdy četli nebo slyšeli!  Najdete zde nové kolekce světových značek Alé, Castelli, Santini, ale také nově exkluzivně Gobik, Maloja, POC a spoustu dalších.

Filozofie týmu, který stojí za tímto projektem, je důkazem, že cyklistika je životním stylem, cestou k tomu, aby byl každý den hezčí. Díky kolu.

Sortiment cílí opravdu na úplně každého, kdo se chce na kole projet. Nejde jen o obrovský výběr značek, ale cenové rozpětí, z kterého lze vybírat. Stejně tak i rozsah velikostí, jež je od XS až po 6XL. Ano, i prostorově výrazné postavy v HOLOKOLO najdou funkční a padnoucí cyklistický komplet.

„Jsme tu pro profesionály i amatéry, pro samotáře i cestovatele. Pro ty, kteří jedou vždy na maximum, a také pro ty, kteří se vozí jen tak. Chceme každému dopřát ten skvělý pocit z jízdy – bez ohledu na věk, váhu, pohlaví či výkonnost.“ To je hlavní myšlenka, která rezonuje v představení firmy na jejích stránkách.

A nesmím zapomenout ani na další značku, respektive vlastní brand, kolekci dresů s logem Holokolo. Proč nevyužít znalostí, zkušeností a zároveň nepotěšit své příznivce? A tak vznikla i prémiová kolekce dresů Holokolo Elite 2022, která nabízí desítky designů, prvotřídní materiál a další jedinečné vychytávky. Bonus, který rozhodně není zanedbatelný – velmi příznivá cena.

Holokolo ale není jen kamenná prodejna. Součástí je samozřejmě přehledný e-shop, ale tím nabídka, respektive péče o zákazníka nekončí. Především cyklističtí nováčci ocení blog, v kterém najdou cykloporadnu, inspirativní cyklozážitky i recenze testovacích jezdců.

Pokud si chcete se začátkem prázdninového času udělat radost, prodejna Holokolo rozhodně stojí za návštěvu. Najdete ji na adrese Altajská 1568/2, v Praze -Vršovicích.

Otevírací doba je v pracovní týden od 11h do 19h, v soboru je otevřeno již od 10 h, zavírá se v 14 hod. Pak je čas vyrazit na kolo!

Pod čarou…

Hledáte odpověď, proč tolik lidí miluje cyklistiku a v sedle kola tráví svůj volný čas? V Holokolo to popsali takhle a my se s tím naprosto ztotožňujeme….

Čas, kdy můžeme být sami sebou a pouze sami se sebou. Čas, kdy se opřeme do pedálů, vyrazíme do úniku, a každodenní stres necháme daleko za sebou. Čas, kdy nemusíme nikomu nic dokazovat, i když právě tehdy máme chuť dokázat, co nikdy předtím.

Čas, kdy se vybíjíme a nabíjíme zároveň. Kdy se bolest mění na štěstí. Kdy se z nejlepších přátel stávají největší rivalové a z každodenních rivalů týmoví kolegové. A pak čas, kdy zpomalíme, a jen tak si užíváme zemi na protest proti celému tomu rychlému světu.

Ten čas se jmenuje jízda na kole. A je magická!

 

Autor: PR

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková