Buď Fancy, zkus Flare nebo oblékni Mist. To je nadílka pro ženy

Třikrát jinak, s italskou kvalitou, nápaditým designem a slovenským logem

Slovenský výrobce Kellys opět nešetřil nápaditostí i pestrostí, co se týče nabídky dámských cyklodresů. Znovu je tu model Maddie, tentokrát se kolekce rozšířila o tři zajímavé designy. Vybere si každá, protože je tu veselý letní motiv Fancy, v krásných barevných přechodech model Flare. A třetí, neméně atraktivní, kde se spojují barvy východu i západu slunce, je dres Mist.

Cyklodresy s logem Kellys jsou ušité z kvalitního italského materiálu. Struktura, kterou dresy mají, jim dodává luxusní vzhled. Co je ale pro majitelky ale mnohem víc důležité, že na těle je tento materiál absolutně příjemný, pružnost zajistí naprostou volnost pohybu.

Aby dres dobře padl na tělo, výrobce vsadil na raglánový střih rukávů. V oblasti podpaží je vsadka ze síťoviny, která zajistí větší prodyšnost právě v oblasti většího pocení. Délka rukávů je lehce prodloužená, jejich zakončení je jen prošití zahnuté látky pružným stehem, takže je lem poddajný.

Dresy jsou celorozepínací, výrobce zvolil nejvyšší kvalitu zipu YYK, s aretací, takže v případě potřeby se snadno rozepne či zapne i jednou rukou. Jezdec s pogumovaným povrchem se jednak dobře drží a za zmínku stojí i další drobnost, že za jízdy se neklepe. Skryté všití zipu nijak neruší, nerozbíjí design dresu.

Na zadním díle jsou tři prostorné kapsy, na prostřední najdeme reflexní prvky. Výrobce dres nabízí v rozpětí velikostí od S až po XXL. Tím, že jde o sportovní střih, kopírující siluetu postavy, tak kdo nemá rád zcela obepnuté cyklodresy, je lepší zvolit o velikost větší, než nosí běžně.

Naše fotky vznikly v prostředí cyklistického ráje, na Mallorce a nutno zmínit, že design sklidil pochvalu. Váhat bude možná ten, kdo zásadně drží linii, kdy se nemíchá značka kola, značka helmy a oblečení. Výrobce ale logo udělal v decentním provedení. 

Tedy, ať už preferujete světlé a výrazné barvy, nebo vás oslovuje spíš design tlumený, za velmi příjemnou cenu, která je lehce přes 1000 Kč, si můžete pořídit funkční a velmi slušivý dres. 

Kompletní nabídku najdete na stránkách výrobce Kellysbikes.com

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková