8.12. – DNK Adventní kalendář

Vyhraj pro sebe nebo daruj!

SOUTĚŽ UKONČENA! Vítězkou se stává  Martina Walczysko.

Gratulujeme a všem ostatním děkujeme za odpovědi!

Dnes vás pěkně zahřejeme! Soutěžíme totiž o parádní komplet: pletenou čepici a nákrčník. Důležité je ale malé logo, které tento komplet zdobí. Lasoul.

Zakladatelka této značky Martina Prokopová, kterou jsme mimochodem vyzpovídaly v našem seriálu Holky kolem kol, má o důvodech vzniku společnosti Lasoul jasno. „To je tak, když jezdíte na kole po výletech a nemáte nic pořádného na sebe. V cyklistickém dresu se necítíte dobře a v bikerském triku si zase přijdete jako kluk. Chcete mít na sobě něco, v čem neztratíte svou ženskost, bude to pohodlné a zcela funkční. Nenašla jsem nic, co by mi sedlo, tak jsem se rozhodla nechat si to ušít a založit LASOUL.

Pokud se chcete zahřát krásným pleteným setem v slušivé starorůžové barvě nebo někoho podarovat, pusťte se do soutěžení! 

Soutěžní otázka zní:

Co v sobě skrývá název LASOUL?

Napovíme, že jde o složeninu dvou slov. Takže můžete tipovat nebo najít jasnou odpověď v zmiňovaném rozhovoru Holky kolem kol s Martinou Prokopovou.

 

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne.

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou. 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková